VIDEO

«Αν δεν μπορείς να το πεις… Γράψτο»: Με ένα βίντεο, το Χαμόγελο του Παιδιού ενθαρρύνει να συζητήσεις αυτό που σε βαραίνει


The Jennettes

28 Ιουλίου 2021

«Αν δεν μπορείς να το πεις… Γράψτο»: Με ένα βίντεο, το Χαμόγελο του Παιδιού ενθαρρύνει να συζητήσεις αυτό που σε βαραίνει

«Τίποτα δεν πρέπει να σε κρατάει ξύπνιο ή ξύπνια τα βράδια», γράφει το Χαμόγελο του Παιδιού. «Είμαστε εδώ για οτιδήποτε θέλεις να μιλήσεις 24 ώρες καθημερινά, δωρεάν, ΑΝΩΝΥΜΑ και οι συνομιλίες μας δεν καταγράφονται».

Ένα βίντεο δείχνει στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα. Μπορούν να μιλήσουν για ό, τι τους συμβαίνει, ό, τι τα βαραίνει και τα απασχολεί, χωρίς καν να το πουν. Μέσα από την εφαρμογή CHAT 1056, θα απευθυνθούν σε ανθρώπους που θα τα στηρίξουν, θα διαβάσουν με προσοχή κάθε τους μήνυμα, θα τα βοηθήσουν να διαχειριστούν καταστάσεις που μοιάζουν – ή, ενδεχομένως, είναι – τρομακτικές.

Είτε τα πράγματα είναι άσχημα στο σπίτι, είτε τα παιδιά πέφτουν θύματα bullying και νιώθουν πως δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω να τα ακούσει, είτε αισθάνονται ψυχολογική πίεση – το chat του «Χαμόγελου» είναι ανοιχτό διαρκώς.

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έχουν μιλήσει με θάρρος για την σεξουαλική κακοποίησή τους 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr