VIDEO

Πατήστε play: O ανερχόμενος ηθοποιός Jamie Costa μιμείται τον Robin Williams και ενθουσιάζει


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Πατήστε play: O ανερχόμενος ηθοποιός Jamie Costa μιμείται τον Robin Williams και ενθουσιάζει
Πατήστε play: Όταν ο ανερχόμενος ηθοποιός Jamie Costa μιμείται τον θρυλικό κωμικό, Robin Williams

Όταν το ταλέντο του ηθοποιού Jamie Costa ξεδιπλώθηκε, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό video με πρωταγωνιστή τον θρυλικό κωμικό ηθοποιό, Robin Williams. Ο Costa μπορεί να μην ανήκει στη κατηγορία των διάσημων ηθοποιών αλλά μέσα από το video που δημιούργησε, είμαστε σίγουροι πως δεν θα αργήσει να αναδειχθεί και να τον μάθει το ευρύ κοινό.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα video που υποδύεται τον αξέχαστο Robin Williams. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά μπορείτε να καταλάβετε πόσο υπέροχα τον μιμείται. Πιο συγκεκριμένα, παίζει το σετ του Mork and Mindy από το 1982, στη σκηνή όπου του ανακοινώνεται ότι πέθανε ο John Belushi.

Το video έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο views ενώ τα σχόλια έχουν αγγίξει τα τρεις χιλιάδες. Η ανταπόκριση των χρηστών του Youtube ήταν τεράστια και μάλιστα δεν σταμάτησαν να του γράφουν ότι θα ήθελαν να υποδυθεί τον Williams σε μια ταινία για τη ζωή του.

Ο Robin Williams αυτοκτόνησε το 2014. Όπως έγραφε τότε το ΤΜΖ, ο ηθοποιός είχε βρεθεί μέσα στην οικία του, ενώ δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας. Την ώρα του τραγικού συμβάντος, η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι. Ο χαμός του ήταν μια τεράστια απώλεια για τον κόσμο του θεάματος, και όχι μόνο, και στάθηκε η αφορμή να ανοίξει πάλι η συζήτηση γύρω από τις ψυχικές ασθένειες και τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κοινωνία.

Δείτε το video:

jenny.gr