WELL BEING

6 πράγματα να κάνετε σήμερα που είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης


Αφροδίτη Σακκά

20 Μαρτίου 2017

spring8206.jpg

Ξεκινήστε το ανοιξιάτικο καθάρισμα

Πριν ο καιρός γίνει πολύ καλός για να είστε μέσα στο σπίτι, μπορείτε να ξεκινήσετε να καθαρίσετε τα ντουλάπια ή την αποθήκη του σπιτιού και να τα αδειάσετε από αχρείαστα αντικείμενα. Μπορείτε να δωρίσετε μερικά από αυτά σε μία από τις πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αγοράστε ένα καινούριο βιβλίο

Βρείτε ένα καινούριο ή ένα αγαπημένο σας βιβλίο και πηγαίνετε σε ένα όμορφο μέρος, με ανοιξιάτικη λιακάδα για να το διαβάσετε. Μπορείτε να αγοράσετε και ένα ακόμα σχετικά με την άνοιξη, για το παιδί σας.

Οργανώστε μία εκδρομή

Είτε αυτή είναι το Σαββατοκύριακο εκτός πόλης, είτε μία μονοήμερη κάπου  κοντά, σήμερα είναι μία καλή μέρα για να το οργανώσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας (ή και όλοι μαζί).

Ξεκινήστε το περπάτημα

Είναι καλό για τον οργανισμό και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να πάρετε καθαρό αέρα και να ηρεμήσετε από τα άγχη.

Τοποθετήστε ένα βάζο γεμάτο με λουλούδια στην κουζίνα σας

Θα σας θυμίζει πως είναι άνοιξη –μέσα και έξω!

Φυτέψτε κάτι

Λουλούδια, λαχανικά, οτιδήποτε σας επιτρέπει η κατοικία σας. Μόλις ο καιρός γίνει αρκετά κατάλληλος η ενασχόληση αυτή όχι μόνο θα αποδώσει σε πρακτικό επίπεδο αλλά και σε ψυχικό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.