WELL BEING

Πριν κοιμηθείτε μαζί του διαβάστε αυτό


10 Δεκεμβρίου 2017

bokeh-2594745-960-720.jpg

Η αλήθεια είναι ότι επειδή νιώθει φυσική έλξη και θέλει να κοιμηθεί μαζί σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει βαθύτερα αισθήματα. Πρέπει να αρχίζετε να σκέφτεστε το σεξ και τη σχέση ως δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Σίγουρα θα ήταν ωραίο αν οι άντρες ήταν διαφορετικοί και δεν αντιμετώπιζαν το σεξ τόσο ελαφριά. Και θα ήταν υπέροχο αν κάποιος με το που κοιμότανε μαζί σας, σας έκανε και ερωτική εξομολόγηση. Αλλά οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται εντελώς διαφορετικά.

Διβάστε εδώ: Γιατί οι άντρες απατούν τις γυναίκες

Το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν πρόκειται για το σεξ είναι πως υποθέτουν ότι για να θέλει να κοιμηθεί μαζί τους, θέλει και σχέση. Όμως δεν είναι πάντα αλήθεια. Φυσικά δεν είστε εσείς που κάνετε κάτι λάθος, αλλά προφανώς εκείνος δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό.

Τι μπορείτε να κάνετε για να μην καταλήξετε στο κρεβάτι με έναν άντρα που στη συνέχεια θα εξαφανιστεί; Να είστε ειλικρινείς μαζί του και να του πείτε «Εάν κοιμηθούμε μαζί θα ήθελα μετά κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξ». Ναι ίσως τον τρομάξετε, όμως θα έχετε εκφράσει την επιθυμία σας και θα του έχετε δώσει τη δυνατότητα να επιλέξει τι θέλει να κάνει.

Τέλος να θυμάστε ότι οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που προσπαθεί να τους πείσει ότι αυτά που βιώνουν και αισθάνονται πρέπει να έχουν νόημα. Όχι δεν είναι αυτός ο τρόπος σκέψη των αντρών. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.