WELL BEING

3 δραστηριότητες που θα λατρέψεις τους ανοιξιάτικους μήνες (και θα φέρουν ξανά ενθουσιασμό)


JTeam

30 Απριλίου 2023

3 δραστηριότητες που θα λατρέψεις τους ανοιξιάτικους μήνες (και θα φέρουν ξανά ενθουσιασμό)
Νέα σεζόν, νέες δραστηριότητες και νέα ξεκινήματα

Μετά από έναν (ατελείωτο χειμώνα), οι χειμώνες άλλωστε πάντα έτσι μοιάζουν- ήρθε η στιγμή να εγκαινιάσουμε και επίσημα την ανοιξιάτικη / καλοκαιρινή περίοδο. Ο Μάης είναι εδώ και αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία, για να βγούμε ξανά στη φύση και να απολαύσουμε δραστηριότητες, οι οποίες θα μας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, ηρεμία και γέλιο.

Μπορεί τους χειμερινούς μήνες να είχες λιώσει μπροστά σε οθόνες και Netflix, όπως τώρα είναι η στιγμή να απολαύσεις τις καλύτερες ημέρες, αλλά και να ξεκινήσεις κάποια από τις παρακάτω δραστηριότητες για περισσότερη ντοπαμίνη και ευεξία.

Σερφ / Θαλάσσια σπορ

Η ανυπομονησία για να μπούμε ξανά στο νερό είναι μεγάλη, και τα θαλάσσια σπορ είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνουμε αυτό. Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις νότιες περιοχές μπορείς να δοκιμάσεις από ιστιοπλοΐα έως και σερφ. Όσο και να μην είσαι εξοικειωμένη με αυτές τις δραστηριότητες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να το πάρεις απόφαση και να απολαύσεις το νερό, μια ώρα αρχύτερα. (Οι περισσότερες ομάδες έχουν εύκολα προγράμματα και για αρχάριους, οπότε γιατί να μη το δοκιμάσεις;).

Ποδήλατο / Πεζοπορίες

Αν αγάπησες την αίθουσα cycling του γυμναστηρίου σου, σκέψου πόσο θα λατρέψεις τις βόλτες με το ποδήλατο στην πόλη ή την εξοχή. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο μπορείς να γυμναστείς αποτελεσματικά και να βελτιώσεις την αντοχή σου και το καρδιαγγειακό σου σύστημα, αλλά επίσης μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τις ηλιόλουστες ημέρες και την ανθισμένη φύση.

Κηπουρική / Φυτά

Αν σου αρέσουν τα φυτά, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείς και να μάθεις περισσότερα σχετικά με την κηπουρική. Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, ενώ παράλληλα μπορείς να ανανεώσεις την αισθητική στο διαμέρισμα σου.

Έλα στο event μας

Με την ευκαιρία, αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις περισσότερα πράγματα τη φετινή σεζόν, αλλά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες, μη ξεχάσει το event μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 7 Μαΐου, από τις 10:00 ως τις 17:00 στο Anassa city events. Πρόκειται για ένα all day workshop αφιερωμένο στις γυναίκες, και περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως yoga, αλλά και εκπαίδευση σχετικά με τη σεξουαλική μας ζωή. Για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να τσεκάρεις εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.