WELL BEING

Τεστ προσωπικότητας: Όσα αποκαλύπτει το σχήμα των φρυδιών σου για τον χαρακτήρα σου


JTeam

5 Ιουλίου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Όσα αποκαλύπτει το σχήμα των φρυδιών σου για τον χαρακτήρα σου
Unsplash
Κι όμως, τα φρύδια μας «μιλάνε», χωρίς να πουν τίποτα

Τα φρύδια μας αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας, αφού έχουν την ικανότητα να αναδείξουν και να τονίσουν τα μάτια και το βλέμμα μας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο, ο ρόλος των φρυδιών μας δεν σταματάει εκεί, καθώς το σχήμα τους μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα μας. Ναι, ναι, κι όμως.

Τι κι αν δεν έχουν φωνή, τα φρύδια μας «μιλάνε», αρκεί να γνωρίζεις τα σημάδια και να αφιερώσεις μερικά δευτερόλεπτα για να τα παρατηρήσεις. Έχεις λεπτά και αραιά ή πυκνά φρύδια; Από την απάντηση που θα δώσεις, θα λάβουμε κάποια στοιχεία για την προσωπικότητά σου. Το σχήμα που έχουν τα φρύδια μας λειτουργεί σαν καθρέφτης του εσωτερικού κόσμου μας.

Όσα μαρτυρούν τα φρύδια σου για εσένα

  • Πυκνά φρύδια

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή έχεις πυκνά φρύδια, τότε είσαι ένας βαθιά διανοητικός άνθρωπος, που κινείται με τους δικούς του ρυθμούς, διεκδικώντας πάντα ό,τι επιθυμεί. Η λογική κυριαρχεί στον δικό σου κόσμο και οι φορές που επηρεάζεσαι και πράττεις σύμφωνα με το συναίσθημά σου είναι εξαιρετικά σπάνιες. Οδηγός σου για τη λήψη μιας απόφασης είναι τα ατράνταχτα γεγονότα που έχουν συμβεί κι όχι οι δεύτερες σκέψεις που μπορεί να έχεις κατά νου. Για σένα, η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια είναι δύο απαραίτητες αρετές για κάθε άνθρωπο.

Όταν μιλάς με αγαπημένα σου πρόσωπα, λες πάντα την αλήθεια σου, ακόμα κι αν αυτή τους ενοχλήσει. Ωστόσο, σε αυτό δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις πίσω, γιατί αποτελεί μία από τις βασικές αρχές σου.

  • Λεπτά φρύδια

Από την άλλη, οι άνθρωποι που έχουν λεπτά φρύδια, έχουν έναν πλούσιο και περίτεχνο συναισθηματικό κόσμο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στη δική σου ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που δεν αφήνεις τίποτα απαρατήρητο, ακόμα κι αν δεν το λες. Είσαι στοχαστής, ονειροπόλος και το μυαλό σου «τρέχει» συνεχώς σε παράλληλους δρόμους και ιστορίες.

Η ενέργεια που εκπέμπεις προσελκύει όλους τους ανθρώπους, έτσι δεν υπάρχουν γύρω σου εχθροί που να θέλουν να σε βλάψουν. Ωστόσο, αν έχεις, τους ήδη γνωρίζεις πολύ καλά. Είσαι εσωστρεφής, σκέφτεσαι πολύ, όμως τις περισσότερες φορές ακούς την καρδιά κι όχι τη λογική σου. Οι ιδέες και οι σκέψεις σου είναι ατέλειωτες, συνεπώς δεν είναι παράλογο να μπερδεύεσαι. Γι’ αυτό δε διστάζεις να ζητήσεις συμβουλές για τη ζωή σου από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.