WELL BEING

Τεστ προσωπικότητας: Το μήκος των μαλλιών σου λέει πολλά για τη συναισθηματική νοημοσύνη και το IQ σου


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Το μήκος των μαλλιών σου λέει πολλά για τη συναισθηματική νοημοσύνη και το IQ σου
Unsplash
Κι όμως, μέσα από ένα τεστ μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες για την προσωπικότητά σου

Τα τεστ προσωπικότητας έχουν την ικανότητα να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον χαρακτήρα σου, ωθώντας σε σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Και μπορεί κατά καιρούς να έχεις κάνει διάφορα τεστ, όμως τι θα σκεφτόσουν, αν σου λέγαμε ότι το μήκος των μαλλιών σου παίζει σημαντικό ρόλο για την προσωπικότητά σου.

Αυτό το τεστ, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εικόνα για τη συναισθηματική νοημοσύνη σου και για το επίπεδο του IQ σου χάρη στα μαλλιά σου. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε καμία απολύτως ερώτηση. Απλώς διάβασε όσα γράφονται κάτω από το δικό σου μήκος μαλλιών.

Jenny.Gr

Τι αποκαλύπτουν τα μαλλιά σου για την προσωπικότητά σου

Αγορέ Μαλλιά

Οι άνθρωποι με κοντά μαλλιά έχουν συνήθως αυτοπεποίθηση και κοινωνικοποιούνται εύκολα. Καταφέρνουν πάντοτε να φέρνους εις πέρας τις υποχρεώσεις τους, είναι υπεύθυνοι και χαίρονται να έχουν πολλά καθήκοντα. Είναι επίσης καλοί στο να κάνουν διανοητικές συζητήσεις και ακόμη και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων παραμένουν ήρεμοι και έχουν αυτοέλεγχο. Πολύ σπάνια θα πράξουν απερίσκεπτα και παρορμητικά.

Καρέ μαλλιά

Αν έχεις καρέ μαλλιά, είσαι πολύ ειλικρινής και άμεσος. Σέβεσαι την αλήθεια και δεν υπερβάλεις ποτέ με τα λόγια σου. Λες τα πράγματα όπως είναι και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες. Οι γυναίκες με καρέ μαλλιά είναι πολύ έξυπνες, χρησιμοποιούν επιχειρήματα για ό,τι λένε και θέτουν αυστηρά όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Γενικότερα, επιθυμούν να είναι όλα ξεκάθαρα στη ζωή τους.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους

Οι άνθρωποι με μαλλιά μέχρι τους ώμους έχουν καθαρή ματιά για τη ζωή και είναι ξεκάθαροι για ό,τι θέλουν στη ζωή τους. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός τους αποτελούν ισχυρά χαρακτηριστικά τους. Σκέφτονται όλες τις ώρες της ημέρας, η νοητική ενσυναίσθησή τους είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ενώ πάντοτε έχουν ένα πλάνο. Είναι πολύ κοινωνικοί και λατρεύουν να έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Μακριά μαλλιά

Τα άτομα με μακριά μαλλιά έχουν επιμονή, υπομονή, ισχυρή θέληση και πείσμα, συνεπώς σπάνια αποτυγχάνουν στη ζωή τους. Έχουν μεγάλα όνειρα και δεν φοβούνται να τα διεκδικήσουν, ξεπερνώντας τα όριά τους. Γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν περισσότερα απ’ όσα λένε, δημιουργώντας έτσι μια ζώνη ασφαλείας γύρω τους. Είναι επιλεκτικοί με τις φιλίες και τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.