WELL BEING FITNESS

Γυμναστείτε με τα rollers


24 Ιουλίου 2013

Νιώστε και πάλι παιδί.

Οι περισσότεροι το βλέπουν ως ένα είδος διασκέδασης για μικρά παιδιά και όχι ως ένα είδος γυμναστικής. Κι όμως τα rollers είναι μία πολύ καλή γυμναστική που γυμνάζει όλο το σώμα και κυρίως τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους και τα πόδια σας. Ωστόσο συμμετέχουν και τα χέρια σε μικρότερο αλλά εξίσου σημαντικό βαθμό. Απαιτούν καλή ισορροπία, γερά άκρα και φυσικά να είστε ελαφρώς γυμνασμένοι. Δεν είναι ένα τόσο εύκολο είδος γυμναστικής όσο φαίνεται. Αν δεν έχετε ξαναγυμναστεί στη ζωή σας είναι σίγουρο ότι την επόμενη ημέρα θα είστε πιασμένοι. Οι διατάσεις πριν και μετά είναι απαραίτητες. Επίσης καλό είναι να ξέρετε ότι οι τραυματισμοί είναι συχνοί με τα rollers. Το ζέσταμα είναι που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρά χτυπήματα στα άκρα σας.

Φορέστε άνετα ρούχα γυμναστικής, ακόμα και jean. Είναι από τα λίγα αθλήματα που δεν έχει συγκεκριμένο dressin code. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνοντας rollers θα νιώσετε άκρως ενθουσιασμένοι καθώς θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια, η ταχύτητα θα σας χαρίσει το αίσθημα της ελευθερίας και η διάθεσή σας θα φτιάξει αμέσως.

Αγοράστε ένα ζευγάρι και τον κατάλληλο εξοπλισμό και βγείτε στο πάρκο ή στο δρόμο με προσοχή και γυμναστείτε με τον πιο απίθανο τρόπο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.