WELL BEING FITNESS

Το ημερήσιο πλάνο διατροφής της Charlize Theron


17 Δεκεμβρίου 2013

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο sexy γυναίκες του Hollywood.

Διαθέτει αδύνατη και γυμνασμένη σιλουέτα. Δεν είναι υπερβολικά αδύνατη όπως άλλες διάσημες stars. Οι αναλογίες της είναι ιδανικές και το σώμα της δείχνει να είναι απόλυτα υγιές. Δεν κάνει ποτέ λάθη με τη διατροφή της και δεν λέει όχι σε κάποιες τροφές, που πολλές γυναίκες θεωρούν "απαγορευμένες". Όπως αναφέρει η ίδια, πάνω από όλα είναι άνθρωπος και της αρέσει το καλό φαγητό. Δεν θα αρνηθεί ένα θερμιδοφόρο γεύμα, ή ένα λαχταριστό γλυκό. Ωστόσο γενικότερα ακολουθεί μία υγιεινή διατροφή, πίνει αρκετό νερό, τρώει πάντα 3 γεύματα και ενδιάμεσα snacks και τέλος γυμνάζεται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Καθημερινά λοιπόν καταναλώνει έξι μικρά γεύματα με την ακόλουθη σειρά:

Πρωινό: Προτιμά να πίνει γάλα ή να τρώει διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να της χαρίσουν ασβεστίου και φρούτα που περιέχουν μέταλλα και βιταμίνες.

Snack: Συνεχίζει με ένα γαλακτοκομικό προϊόν όπως είναι το γιαούρτι.

Μεσημεριανό: Επιλέγει να είναι ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Snack: Στο δεύτερο snack της ημέρας, προτιμά να φάει τα φρούτα που περιέχουν αντιοξειδωτικά.

Δείπνο: Επιλέγει τρόφιμα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως σαλάτες, μερικές φέτες μαύρο ψωμί, κλπ. Αποφεύγει να τρώει ραφιναρισμένο αλεύρι ή υποπροϊόντα που δεν είναι υγιές για το μεταβολισμό της.

Snack: Πριν κοιμηθεί, η Charlize θέλει να γεμίσει το στομάχι της με κάτι. Συνήθως επιλέγει ένα μικρό snack που έχει για κύριο συστατικό κάποιο λαχανικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.