WELL BEING FITNESS

Μερικά λάθη που οι γυναίκες κάνουν στο γυμναστήριο


4 Φεβρουαρίου 2014

2+1 συνήθειες που πρέπει να αλλάξετε στη γυμναστική σας.

Εάν δεν διαπιστώνετε αλλαγές στα κιλά σας ή στο σώμα σας, μετά από τόσες ώρες που δαπανάτε στο γυμναστήριο, τότε σίγουρα κάτι κάνετε λάθη. Υπάρχουν κάποια κοινά λάθη γυμναστηρίου που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Δείτε ποια είναι αυτά και προσπαθήστε να τα αποφύγετε τις επόμενες φορές.

 1 . Δεν σηκώνετε βάρη Παρά το γεγονός ότι πολλές γυναίκες έχουν κατανοήσει τα οφέλη της προπόνησης που αφορά την μυική δύναμη, υπάρχουν μερικές που φοβούνται να σηκώνουν βάρη και αποφεύγουν ασκήσεις με αλτήρες. Μάθετε λοιπόν ότι ιδιαίτερς οι γυναίκες άνω των 40 ετών, μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους αυξάνοντας τη μυϊκή τους μάζα. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι το μυστικό στην άρση βαρών είναι οι επαναλήψεις και η αίσθηση ότι οι μύες έχουν κουραστεί. α

2 . Αναμονή Έχει παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες βιάζονται. Κλέβουν λεπτά από αερόβιες ασκήσεις όπως είναι ο διάδρομος, το ποδήλατο, το ελλειπτικό. Δεν κάνουν ακριβώς τα σετ των επαναλήψεων ή κάνουν μισές τις ασκήσεις για να πάνε στην επόμενη. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, τα λεπτά μίας προπόνησης και η επανάληψη των ασκήσεων είναι ένα από τα μυστικά για να κάψετε θερμίδες και όχι μόνο.

 3 . Παράκαμψη του καθρέφτη Μερικές φορές δεν αγαπάμε αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη και έτσι αποφεύγουμε τον καθρέφτη. Αυτός όμως μας βοηθά να δούμε τη φόρμα μας, να καταλάβουμε τις ατέλειες, ώστε να μπορέσουμε να τις διορθώσουμε. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι κάποιοι σας παρατηρούν και παρατηρείστε εσείς τους εαυτούς σας με προσοχή.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.