WELL BEING FITNESS

Η γυμναστική που ακολουθούν 4 "άγγελοι"


15 Φεβρουαρίου 2014

Τα διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret μοιράζονται μυστικά από τη γυμναστική τους.

Κάθε χρόνο στο catwalk της Victoria's Secret, εκτός από τα sexy εσώρουχα, την παράσταση κλέβουν και οι υπέροχες σιλουέτες διάσημων μοντέλων. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Erin Heatherton είναι κάποιες από αυτές που σοκάρουν με τις αδύνατες και γυμνασμένες σιλουέτες τους. Το μεγάλο τους μυστικό είναι η σωστή και υγιεινή διατροφή, το νερό και φυσικά η γυμναστική.

Erin Heatherton: Είναι μία όμορφη μπαλαρίνα. Θεωρεί το μπαλέτο ένα διασκεδαστικό είδος γυμναστικής, το οποίο την βοηθάει να κινείται κομψά. Επιπλέον διατηρεί νεανικό το πνεύμα της και της βελτιώνει τη στάση σώματος.

Adriana Lima: Κάνει άρση βαρών, πυγμαχία αλλά και σχοινάκι δύο φορές την ημέρα.

Karlie Kloss: Της αρέσει να κινείται. Κάνει κλασσικό μπαλέτο από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα, της αρέσει ο χορός και πηγαίνει σε μαθήματα. Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει για τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμπι.

Behati Prinsloo: Είναι fan του pilates, αλλά δεν προλαβαίνει πάντα να πηγαίνει στα μαθήματα. Όταν λοιπόν δεν πηγαίνει στο μάθημα, επιλέγει το κολύμπι. Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι μία καλή άσκηση για τους γλουτούς της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.