WELL BEING FITNESS

Ένας πρωινός διαλογισμός θα αλλάξει την ημέρα σας


13 Μαρτίου 2014

Δείτε τι σας προφέρει.

Όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν αισθάνεστε όμορφα ή νιώθετε ότι το άγχος της προηγούμενης ημέρας δεν έχει φύγει ακόμα και όταν δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας υπάρχει λύση. Για να μην κουβαλάτε αυτή την ενέργεια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κάνετε διαλογισμό, να αποκτήσετε θετική ενέργεια και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και με το σώμα σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που "κοροϊδεύουν" την άσκηση του διαλογισμού. Κι όμως αν διαβάσουν τα παρακάτω ίσως αναθεωρήσουν κι αυτοί την άποψή τους.

Θα αναπνέετε καλύτερα όλη την ημέρα: Οι αναπνοές που παίρνετε κατά το διαλογισμό σας βοηθάνε να αναπνέετε σωστά όλη την ημέρα. Ανοίγει το διάφραγμά σας και ο οργανισμός σας έχει μάθει πως να αναπνέει σωστά. Επιπλέον με τις αναπνοές θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας, θα οξειδωθεί ο εγκέφαλός σας και θα έχετε μία αίσθηση ηρεμίας.

Θα σας γίνει συνήθεια: Θα δείτε ότι λόγω των ωραίων συναισθημάτων και της ηρεμίας που θα νιώθετε όλη την ημέρα θα σας γίνει συνήθεια. Καθημερινά μόλις ξυπνάτε, πριν πιείτε καφέ θα θέλετε να αφιερώσετε λίγα λεπτά με τον εαυτό σας και να διαλογιστείτε μόνοι σας, σε ένα ήσυχο μέρος.

Είναι γυμναστική: Μπορεί να διαρκεί μόνο δέκα λεπτά και να μην σας κουράζει. Ωστόσο ο διαλογισμός είναι σαν να γυμνάζεστε για δέκα λεπτά. Επικεντρώνεται όμως κυρίως στο πνεύμα σας και στην ψυχική σας ηρεμία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.