WELL BEING FITNESS

Hip Hop: Ένα είδος χορού που σας γυμνάζει


23 Απριλίου 2014

Αδυνατίστε με διασκεδαστικό τρόπο.

Ο χορός του hip hop είναι ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος να κάψετε θερμίδες και να βοηθήσετε την καρδιά σας να λειτουργεί καλύτερα. Είναι μία από τις πιο δυναμικές αερόβιες ασκήσεις που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα σας και δυναμώνει τους μύες σας. Προτείνουμε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας και θα διαπιστώσετε άμεσα αποτελέσματα, στη φυσική σας κατάσταση.

Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή

Ο χορός του hip hop αυξάνει την δύναμη και την αντοχή σας. Απαιτεί από εσάς να κινείστε και να αλλάζετε θέσεις σε εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Αυτή η συνεχής κίνηση βοηθά στην οικοδόμηση της αντοχής και αυξάνει την αερόβια ικανότητα σας.

Τονώνει τους κοιλιακούς

Ο χορός του hip hop απαιτεί από εσάς να συρρικνώσετε και να επεκτείνετε τους κοιλιακούς μύες σε γρήγορεςκινήσεις. Αυτές οι κινήσεις γυμνάζουν τους άνω, κάτω και τους πλάγιους κοιλιακούς σας και ενισχύουν ολόκληρο τον πυρήνα του σώματός σας.

Δυναμώνει την καρδιά σας

Όλες οι αερόβιες ασκήσεις κάνουν καλό στην καρδιά σας. Με τον χορό του hip hop θα δυναμώσουν οι καρδιακοί μύες σας και θα έχετε καλύτερη κυκλοφορία αίματος. Μειώνονται οι πιθανότητες για καρδιακή ασθένεια και για διάφορα είδη καρκίνου, στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας. Επιπλέον είναι ένας διασκεδαστικός τρόπο να γυμναστείτε, με τον οποίο αποβάλλετε και το άγχος σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.