WELL BEING FITNESS

Η υγιεινή ζωή της Zoe Saldana


30 Ιουλίου 2014

Δεν της αρέσουν οι υπερβολές!

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζουμε την διάσημη ηθοποιό, Zoe Saldana, αυτό είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής. Προσέχει την σιλουέτα της κάνοντας μόνο υγιεινές επιλογές και χωρίς υπερβολές. Είναι fan της γυμναστικής, χωρίς όμως να εξαντλεί τον εαυτό της.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι ακολουθεί η Zoe:

Γυμναστική: Κάνει pilates και συνεχίζει μέχρι σήμερα το μπαλέτο. Έχει δηλώσει ότι γενικότερα βαριέται πολύ εύκολα και χρειάζεται πάντα ένα έναυσμα για να ξεκινήσει. Γι αυτό έχει προσλάβει έναν personal trainer, ο οποίος την πιέζει να κάνει την γυμναστική της. Ακόμα και αν δεν θέλει να κάνει γυμναστική, πηγαίνει έστω για 15 λεπτά για περπάτημα.

Διατροφή: Αρχικά η Zoe είναι κατά της δίαιτας. Δεν στερεί ποτέ τον εαυτό της και δεν τον αφήνει νηστικό. Η φιλοσοφία της, στο θέμα της διατροφής είναι να υπάρχει ισορροπία. Με λίγα λόγια αν μία ημέρα φάει κάτι παραπάνω, την επόμενη θα είναι πιο προσεχτική. Λαχανικά και φρούτα δεν λείπουν από τα καθημερινά της γεύματα και δεν ξεχνάει να πίνει αρκετό νερό. Έχει πει χαρακτηριστικά "Απλά τρέφομαι με υγιεινές επιλογές". Αυτές οι διατροφικές της συνήθειες σε συνδυασμό με την active ζωή της, της χαρίζουν μία υπέροχη και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Φυσικά όλα αυτά θα αλλάξουν λίγο αυτή την περίοδο που διανύει την εγκυμοσύνη της, αλλά μάλλον δεν θα αφήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής της κατά μέρους. Αντίθετα, αυτούς τους 9 μήνες θα προσέχει περισσότερο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.