WELL BEING FITNESS

Ένα κατάστημα αποκλειστικά για τρέξιμο


1 Οκτωβρίου 2014

RunnerStore_logo.jpg

Αγαπάτε το τρέξιμο ή μήπως είστε επίδοξοι δρομείς; Αν ναι, τότε επιβάλλεται να κάνετε μία βόλτα από το Runner Store. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα αθλητικών ειδών που απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς τόσο ασφάλτου όσο και βουνού και φυσικά όλων των ηλικιών.

FullSizeRender

Ακόμα κι αν μέχρι πρότινος δεν είχατε καμία σχέση με το τρέξιμο αλλά επιθυμείτε να το δοκιμάσετε, αν τρέχετε λίγο για άθληση ή είστε δρομείς μπείτε στο Runner Store και βρείτε το ζευγάρι που σας ταιριάζει. Μία πλήρη συλλογή προϊόντων από το σύνολο των κορυφαίων εταιρειών που θα ταιριάξει στην εξειδικευμένη σας ανάγκη σας περιμένει στο νέο Runner Store.

Usage until 04/2015

Εταιρείες όπως οι Asics, Adidas, Brooks, New Balance, Nike, Mizuno, New Balance, Nike, Salomon, Saucony, LaSportiva, The Νorth Face, Rοnhill, Odlo, Garmin, Suunto, Julbo, Uvex, GU, 1st Endurance, Bonk Breaker, High5, Clif, Solo, Isostar, Saltstick, Hilly, Camelbak, Fuelbelt, Buff, H.A.D., Petzl, Black Diamond, BodyGlide, The Stick, Woly, Run Guard, Nip Guαrd, βρίσκονται σε έναν μοναδικό χώρο 380τ.μ. στο ισόγειο του Golden Hall και σας προσκαλούν να τις ανακαλύψετε.

Shoes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.