WELL BEING FITNESS

Τι να κάνω με το στρωματάκι της yoga;


28 Νοεμβρίου 2014

Διανύουμε τα τέλη του Νοεμβρίου και λίγο λόγω του καιρού που δεν λέει να κρυώσει, λίγο ο ανύπαρκτος ελεύθερος χρόνος, η γυμναστική έχει γίνει μία πολυτέλεια που φαντάζει άπιαστη.

Κάποια στιγμή, λίγες μέρες πριν έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα στρωματάκι για yoga. Φυσικά κι έχω ένα τέτοιο στρωματάκι κι ας μην κάνω yoga. Κάθε φορά όμως που το αποφασίζω –μία απόφαση που μένει στο δικό μου μυαλό- φροντίζω να έχω τον εξοπλισμό για να είμαι έτοιμη να ξεκινήσω. Κοιτώντας το στρωματάκι λοιπόν αυτές τις μέρες που ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ περιορισμένος σκέφτηκα: “τί να το κάνω;”

nescafe_photo

Αυτή ήταν μία φευγαλέα σκέψη που κατέληξε σε μία νέα συνήθεια! Σερφάροντας στον υπολογιστή έπεσα πάνω στη σελίδα του Nescafé και στη νέα ιδέα που ετοίμασαν, το Nescafe for Starters! Σε αυτό τον ιστότοπο μπορεί κανείς να ξεκινήσει το αγαπημένο του hobby online. Παίρνω το χαλάκι της yoga, πατάω play και το μάθημα ξεκινά! Εσάς ποια ώρα σας βολεύει;

Tip 1: Αν χρειαστώ επιπλέον πληροφορίες μπορώ να επικοινωνήσω με τη δασκάλα της yoga online. Tip 2: Επαναλαμβάνω το πρώτο μάθημα αρκετές φορές για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να ξεκινήσετε κι εσείς το δικό σας μάθημα πατήστε εδώ:nescafe_for_starters

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.