WELL BEING FITNESS

Ένα γυμναστήριο που θα σας απογειώσει!


26 Μαρτίου 2015

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς την υγεία, την ευεξία και την απώλεια βάρους, τότε τα Holmes Place είναι ο ιδανικός χώρος. Είναι από τα πιο γνωστά γυμναστήρια, πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τα προγράμματα που θα βρείτε είναι μοναδικά και θα σας γυμνάσουν, ενώ παράλληλα θα σας διασκεδάσουν. Αποκλειστικά και μόνο στα Holmes Place μπορείτε να δοκιμάσετε ένα νέο πρόγραμμα, το Airfit, που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις με έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Το Airfit, είναι μια μορφή άσκησης που, εκτός από τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα, θα σας κάνει να νιώθετε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια. Το μάθημα γίνεται με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Airfit2

Όμως το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της άσκησης δεν τελειώνει εδώ, γιατί τα Holmes Place σας δίνουν τη δυνατότητα να πετάξετε ψηλά! Και πως θα το πετύχετε αυτό; Δοκιμάζοντας το πρωτοποριακό Antigravity® Fitness. Χρησιμοποιώντας μια αιώρα, θα νιώσετε την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας, θα γυμναστείτε και θα χαμογελάσετε! Ο καθένας μπορεί να νιώσει ακροβάτης και να εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες που δεν υποψιαζόταν καν ότι είχε.

Antigravity1

Και ενώ το ταξίδι συνεχίζεται τα Holmes Place σας χαρίζουν άλλη μια αποκλειστικότητα. Μόνο εδώ θα μυηθείτε στον μοναδικό κόσμο του ViPR! Το ViPR είναι μια πρωτοπόρα μορφή άσκησης που συνδυάζει την κίνηση όλου του σώματος με φορτίο, ενισχύοντας τους στόχους των αθλούμενων και των αθλητών, όπως η ζωτικότητα, η επίδοση και η αποκατάσταση. Το ViPR παρουσιάζει ένα νέο σκεπτικό στην φυσική και αθλητική κατάσταση. Την προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση. Και τα οφέλη του είναι πολλαπλά όπως η αποκατάσταση των μυών, των νεύρων, του δέρματος και άλλων συστημάτων του σώματος. Επίσης, επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτή η προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση βελτιώνει την ισορροπία, την ευκινησία, τη δυναμική αντοχή και βοηθάει ουσιαστικά στην επίτευξη στόχων όπως: η διαχείριση του βάρους, η βελτιωμένη λειτουργικότητα σε όλες τις πτυχές της ζωή, ενώ ενισχύει την επίδοση σε κάθε επίπεδο αθλητισμού. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Vipr2

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στα Holmes Place και απολαύστε τα αποκλειστικά προνόμια που σας προσφέρει η κάρτα Secret Club. Holmes Place Escape Ritual Δωρεάν, μόνο για τους κατόχους της κάρτας! Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες εδώ.

card_final1

Αν δεν είστε ακόμα συνδρομητές της κάρτας Secret Club, κάντε τώρα τη εγγραφή σας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.