WELL BEING FITNESS

Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί η Charlize Theron;


21 Νοεμβρίου 2015

charlize-theron-oscars-reutersκαθεα.jpg

Όταν σκεφτόμαστε τη Charlize Theron, μας έρχεται αβίαστα στο μυαλό η αψεγάδιαστη ομορφιά της. Παρόλα αυτά η πανέμορφη Νοτιοαφρικάνα ηθοποιός δεν διστάζει να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία για τους ρόλους της. Ποιος δεν θυμάται την απίστευτη ερμηνεία και παραμόρφωση της στην ταινία “Monster”;  Εκτός όμως, από ένα υπέροχο πρόσωπο, διαθέτει και ένα σώμα με απίστευτες αναλογίες. Ποια είναι τα μυστικά της; Πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα;

Όπως αναφέρει η ηθοποιός η γυμναστική αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή της και προτιμάει τις ασκήσεις cardio (αερόβιες ή καρδιαγγειακές).  Για κάθε μία από αυτές τις ασκήσεις, εκτελεί 2 σετ των 12-15 επαναλήψεων. Διαβάστε παρακάτω όλο το πρόγραμμα των ασκήσεων που διεκπεραιώνει η Charlize Theron σε καθημερινή βάση.

Jump Rope: Ξεκινάει με 5 λεπτά σχοινάκι για να ζεσταθεί και ταυτόχρονα να χάσει λίπος.

Bench Step-Up: Χρησιμοποιεί αλτήρες (5 -15 κιλά) και στέκεται στο ένα πόδι πάνω σε έναν step, εναλλάσσοντας τα πόδια με γρήγορο ρυθμό.

Push-Ups on Bench: Αυτή η άσκηση είναι το παραδοσιακό push-up, αλλά η Charlize χρησιμοποιεί το step. Ευθυγραμμίζει πλάτη, λαιμό, γοφούς και πόδια και κάνει τα κλασσικά push-ups.

Dumbbell Deadlift: Κάνει άρσεις κρατώντας αλτήρες στο κάθε χέρι, ώστε να δυναμώσει τους τετρακέφαλους, τα ισχία και την πλάτη. Πιάνει τα βαράκια και ταυτόχρονα κάνει καθίσματα.

Σανίδα: Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη συγκεκριμένη άσκηση. Ουσιαστικά η γνωστή ηθοποιός ξαπλώνει και στηρίζει το σώμα της στους πήχεις σε γωνία 90 μοιρών. Ύστερα σηκώνει τον κορμό και στηρίζει τις άκρες των δαχτύλων των ποδιών της. Ο κορμός πρέπει να σχηματίζει ευθεία από τους ώμους μέχρι τους αστραγάλους. Κάθεται σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.