WELL BEING FITNESS

Πώς γυμνάζονται οι Άγγελοι της Victoria’s Secret


10 Ιουνίου 2016

Κάθε φορά που οι Άγγελοι της Victoria's Secret εμφανίζονται στην πασαρέλα, τα σώματα τους κόβουν στην κυριολεξία ανάσες. Η αλήθεια είναι ότι όποτε βλέπουμε τα shows της διάσημης φίρμας εσωρούχων, αναρωτιώμαστε πώς γίνεται όλα τα μοντέλα να έχουν τέτοια απίστευτα σώματα, με τέλειες αναλογίες και σμιλεμένους κοιλιακούς. Δεν πρέπει όμως, να ξεχνάμε ότι για να διατηρήσουν τη τέλεια σιλουέτα τους, κάνουν πολλές προσπάθειες και γυμνάζονται συνέχεια. Ο personal trainer, Gelband, των μοντέλων της Victoria's Secret μας αποκαλύπτει όλα fitness tips που ακολουθούν και διατηρούν αυτά τα αψεγάδιαστα κορμιά.

Ο Gelband άρχισε να γυμνάζει την Angela Lindvall, η οποία έπρεπε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όμως το γνωστό μοντέλο δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεση του, γιατί μέσα σε 3 μήνες έπρεπε να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν γεννήσει, ώστε να βγει στην πασαρέλα. Παρόλα αυτά τα κατάφερε. Η συνέχεια για τον Gelband ήταν αναμενόμενη, αφού σιγά σιγά άρχισαν να τον εμπιστεύονται και άλλα Αγγελάκια και από τότε το τηλέφωνο του δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ο γνωστός personal trainer μας αποκαλύπτει τι γυμναστική κάνουν τα διάσημα και πανέμορφα μοντέλα της Victoria's Secret.

Miranda Kerr

H Miranda Kerr τρέχει 2 με 3 φορές την εβδομάδα, διανύοντας 3 με 5 χιλιόμετρα κάθε φορά, ανάλογα με τις αντοχές της. Εκτός από το τρέξιμο, κάνει pilates και γιόγκα τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα. Και δεν φυσικά δεν ξεχνάει ποτέ να ξεκινάει με ζέσταμα, κάνοντας ασκήσεις stretching για 10 λεπτά. Η ισορροπημένη διατροφή είναι εξίσου σημαντική για το γνωστό μοντέλο, αλλά δεν καταφεύγει ποτέ σε ακρότητες. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, κάνοντας που και που μερικές ατασθαλίες.

Candice Swanepoel

Η Candice Swanepoel κάνει κυρίως ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, γιατί θέλει να αυξήσει τη μυϊκή της μάζα. Επίσης, λατρεύει την πυγμαχία γι αυτό και κάνει προπόνηση 4 φορές την εβδομάδα. Το καλοκαίρι η καλλονή από τη Νότιο Αφρική κάνει γιόγκα στην παραλία. Με αυτό τον τρόπο χαλαρώνει και ταυτόχρονα γυμνάζει όλο της το σώμα.

Martha Hunt

Η Martha Hunt είναι fan των ασκήσεων με βάρη. Βάζει βαράκια στα πόδια της και κάνει άρσεις, ενώ είναι πάνω στο στεπ. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνουν πιο γρήγορα οι μύες των ποδιών της και επίσης βελτιώνει την ισορροπία της, η οποία είναι βασική για όλα τα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα.

Ο Gelband κατά τη διάρκεια των προπονήσεων φοράει στα μοντέλα τα γνωστά φτερά Αγγέλων και τις βάζει να περπατάνε στις φτέρνες! Η συγκεκριμένη άσκηση γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει επίσης τα μοντέλα να συνηθίσουν τα φτερά, τα οποία μπορεί να ζυγίζουν 20 με 30 κιλά.

Έχουν όμως ανασφάλειες τα Αγγελάκια της Victoria's Secret; Ο Gelband αποκαλύπτει ότι όλες οι γυναίκες έχουν ανασφάλειες, ασχέτως αν είναι ψηλές, κοντές, αδύνατες ή παχουλές. Έτσι και τα πανέμορφα μοντέλα έχουν τις ίδιες ανασφάλειες με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, για παράδειγμα ασχολούνται με την κοιλιά, τα χέρια και τους γλουτούς τους. Εξάλλου, τα γνωστά μοντέλα κρίνονται όπου και βρεθούν και από όλο τον κόσμο, είτε βρίσκονται στην παραλία, είτε είναι στο δρόμο. Το σημαντικό σύμφωνα με τον Gelband είναι οι γυναίκες ανεξαρτήτου σωματότυπου, να μάθουν να αγαπάνε το σώμα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.