WELL BEING FITNESS

Η Kate Upton αποκαλύπτει πώς διατηρεί τις sexy καμπύλες της


16 Ιουνίου 2016

Όποτε κυκλοφορεί η Kate Upton με μαγιό, αναστατώνει όλο τον αντρικό πληθυσμό και προκαλεί το θαυμασμό του γυναικείου. Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί πώς μπορεί να διατηρεί τις καμπύλες της, αλλά ταυτόχρονα να θεωρείται γυμνασμένη και καλλίγραμμη. Ο προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της Kate, που τη βοηθάει να διατηρείται τόσο σέξι.

Το γνωστό μοντέλο γυμνάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα για περίπου μια ώρα κάθε μέρα και μερικές φορές έως και δυο. Η Kate ακολουθεί κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να γυμνάζει όλο το σώμα. Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ασκήσεις που σμιλεύουν τους μηρούς και τους γλουτούς, όπως οι προβολές και τα καθίσματα. Σύμφωνα με δηλώσεις του personal trainer, η Kate Upton είναι η πιο προσηλωμένη πελάτισσα του και εργάζεται πολύ σκληρά. Ο σκοπός της φυσικά δεν είναι να αφαιρέσει τις καμπύλες της, αλλά να τις διατηρήσει και ταυτόχρονα να δείχνει καλλίγραμμη.

Όσο αφορά τη διατροφή της, τρώει κυρίως πρωτεΐνη, φρούτα και λαχανικά. Ένα υγιεινό και ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα είναι σύμμαχος στη διατήρηση ενός γυμνασμένου σώματος και ενός υγιούς σωματικούς βάρους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Kate δεν τρώει το αγαπημένο της γλυκό, όταν έχει λιγούρες, απλά φροντίζει να το καταναλώνει με μέτρο. Το φαγητό που προτιμάει είναι σαλάτα με πολλά λαχανικά και κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

Το μυστικό, όπως δηλώνει και ο γυμναστής της, είναι ότι το πανέμορφο μοντέλο αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως πατατάκια, κέικ, ντόνατ και με αυτό τον τρόπο περιορίζει και τη ζάχαρη. Και συνεχίζει λέγοντας, ότι η Kate είναι ευλογημένη, γιατί γεννήθηκε με τις πιο όμορφες καμπύλες, γι αυτό και δεν πρέπει να χάσει κιλά, αλλά να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της.

Είναι γεγονός ότι τα πρότυπα ομορφιάς αρχίζουν ευτυχώς και αλλάζουν. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι ραγδαία, όμως έχει γίνει η αρχή. Και ένα ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η Kate Upton, η οποία δεν είναι το skinny μοντέλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα περιοδικά, αντιθέτως έχει ένα ωραίο, υγιές σώμα με καμπύλες και στήθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.