WELL BEING FITNESS

6 sex tips από δασκάλους της γιόγκα


22 Ιουλίου 2016

12345-1.jpg
Στα σανσκριτικά γιόγκα σημαίνει ένωση ή σύνδεση και αυτό μπορεί να γίνει είτε με τον εαυτό σου είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο. Φέρνοντας τη γιόγκα στην κρεβατοκάμαρα σου μπορεί να έχεις μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή. Οι δάσκαλοι της γιόγκα μας δείχνουν πώς να τη χρησιμοποιήσουμε, όχι μόνο για να έχουμε ευελιξία, αλλά και για να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφο μας.
  1. Κάνε το υπνοδωμάτιο σου στούντιο γιόγκα
Χαμήλωσε τα φώτα, βάλε αρωματικά κεράκια και χαλαρωτική μουσική για να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που έχουν τα στούντιο γιόγκα. Και αν θέλεις να είναι ακόμα πιο πειστικό το σκηνικό, στρώσε στο πάτωμα δυο στρωματάκια, εφόσον έχεις, και κάλεσε το σύντροφο σου να ξαπλώσει μαζί σου.
  1. Εστίασε στην αναπνοή
Η γιόγκα δίνει μεγάλη έμφαση στην αναπνοή. Αν και εσύ κατά τη διάρκεια της ερωτική πράξης εστιάσεις στην αναπνοή, μπορεί να είναι πραγματικά πολύ σέξι. Προσπάθησε να ακούσεις την ανάσα του συντρόφου σου και συμβούλεψε τον να κάνει το ίδιο. Η αίσθηση θα είναι μοναδική και για τους δυο.
  1. Διατήρησε την επαφή με τα μάτια
Η διατήρηση της επαφής με τα ματιά κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Το κλειδί για να νιώσεις κορύφωση είναι να κοιτάζεστε με το σύντροφο σας στα μάτια και παράλληλα να νιώθετε ο ένας την ανάσα του άλλου. Αν τα συνδυάσεις αυτά τα δυο, θα σου συμβούν συναρπαστικά πράγματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
  1. Νιώσε όμορφα με το σώμα σου
Η γιόγκα  βοηθάει να αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία και μια θετική εικόνα για τον εαυτό μας. Φέρε αυτά τα συναισθήματα και στην κρεβατοκάμαρα. Νιώσε όμορφα για το σώμα σου και θα μπορέσεις να απολαύσεις την ερωτική πράξη. Άφησε απ έξω τα αρνητικά συναισθήματα και οπλίσου με θετική ενέργεια.
  1. Κάνε πόζες της γιόγκα

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, βάλε στο ερωτικό παιχνίδι μερικές πόζες της γιόγκα. Και αν δεν τις γνωρίζει ο σύντροφο σου, ευκαιρία να γίνεις η δασκάλα του. Και γιατί όχι, να υποδυθεί και εκείνος το μαθητής σου. Εξάλλου το σεξ θέλει φαντασία και καλή διάθεση.

  1. Κάνε τις δουλειές του σπιτιού γυμνή
Αυτή η συμβουλή μπορεί να μην έχει πολύ σχέση με τη γιόγκα ή μήπως έχει; Κι όμως αν αρχίσεις να κυκλοφορείς  γυμνή μέσα στο σπίτι, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου. Αυτό δεν διδάσκει και η γιόγκα; Βούρτσισε τα δόντια σου, πλύνε τα πιάτα και γενικά κάνε όλες τις δουλειές χωρίς ρούχα. Είναι σέξι, παιχνιδιάρικο και βοηθάει στην αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.