WELL BEING FITNESS

Αυτή είναι η νέα γενιά των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες


29 Ιανουαρίου 2018

14073107-1266925843319957-47911036-n.jpg

Gus Kenworthy

 

 

A good girl and a bad bitch. Who's who? ????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gus kenworthy (@guskenworthy) στις

 

Ο 24χρονος σκιέρ έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό που τράβηξε τα φώτα πάνω του, αλλά η απόφαση να υιοθετήσει τέσσερα κουτάβια. Ο νεαρός Αμερικανός, έσωσε στην κυριολεξία τη ζωή των τετράποδων, που περιφέρονταν στους δρόμους της διοργανώτριας πόλης των Χειμερινών Αγώνων και γύρω από το Ολυμπιακό Χωριό. Επίσης ο ασημένιο ολυμπιονίκης έχει ταξιδέψει στην Ουγκάντα όπου είδε την καθημερινότητα των κατοίκων και αφιέρωσε αρκετές ώρες στα πιτσιρίκια παίζοντας μαζί τους μπάσκετ.

Lindsey Vonn

 

Swooping into tomorrow’s race like.... #captainamerica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) στις

 

​​Η Lindsey Vonn είναι μια Αμερικανίδα σκιέρ που έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς, μεταξύ των οποίων τέσσερις τίτλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της κατάβασης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010. Αν και είχε αρκετούς τραυματισμούς η όμορφη αθλήτρια δηλώνει έτοιμη για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Adam Rippon

 

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Rippon (@adaripp) στις

 

Ο Rippon, 28 ετών με σημαντικές διακρίσεις στο καλλιτεχνικό πατινάζ, επιλέχθηκε για να αντιπροσωπεύσει τις ΗΠΑ στους χειμερινούς αγώνες του 2018 στην Pyeongchang της Νότιας Κορέας.   Ωστόσο ο αθλητής ανακοίνωσε πως θα απορρίψει την πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο, στο κάλεσμα που συνηθίζεται πριν τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων με αμερικανική συμμετοχή. Επίσης ο Rippon γράφει ιστορία ως ο πρώτος ανοιχτά γκέι Αμερικανός που θα συμμετάσχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Chloe Kim

 

 

If u like weird people hmu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Kim (@chloekimsnow) στις

 

Είναι από τη Νότια Καλιφόρνια. Η έφηβη που έχει κατακτήσει το χιόνι προέρχεται από ένα από τα πιο ηλιόλουστα μέρη του κόσμου. Γεννήθηκε στο Long Beach και μεγάλωσε στην Torrance, αν και οι γονείς είναι και οι δύο πό τη Νότια Κορέα. Η Chloe δηλώνει ότι είναι ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύει τόσο τις ΗΠΑ όσο και τη Νότια Κορέα στους Αγώνες του 2018.

Nathan Chen

 

New day new pup????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathan Chen (@nathanwchen) στις

 

Από τη στιγμή που ο Αμερικανός πρωταθλητής πατινάζ Nathan Chen βγήκε για πρώτη φορά στον πάγο ως μικρό παιδί πριν από δύο δεκαετίες, δεν σταμάτησε μέχρι και σήμερα όπου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Mikaela Shiffrin

 

 

Στον παραδοσιακό πρώτο αγώνα Σλάλομ της νέας χρονιάς που διεξάγεται στη Κροατία η Αμερικανίδα Mikaela Shiffrin συνεχίζει να εκπλήσσει με την αγωνιστική της φόρμα φτάνοντας σε μια ακόμη νίκη. Ταυτόχρονα σύμφωνα με το καθιερωμένο τελετουργικό του συγκεκριμένου αγώνα η  Shiffrin αναδείχθηκε Βασίλισσα του Χιονιού καθισμένη σε ένα θρόνο και κρατώντας ένα σκήπτρο.

Steve Langton

 

I searched for Peeta everywhere but all I found was a brilliant set of falls. ???? . . . #getoutside #getoutthere #nature #hungergames #triplefalls #districtdirté #itsforamerica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Langton (@stevenlangton) στις

 

Το αμερικανικό πλήρωμα Steve Langton και Steven Holcomb κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του SOCHI. Η Αμερική πήρε μετάλλιο μετά από 62 χρόνια. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.