WELL BEING FITNESS

Πώς θα σφίξετε τους γλουτούς σας σε μόλις 10 λεπτά


Τζουλιάννα Καρνέζη

24 Μαρτίου 2018

55555.jpg

Κάντε τις παρακάτω ασκήσεις πέντε ασκήσεις τρεις φορές την εβδομάδα και κρατήστε τους γλουτούς σας τα ύψη.

1. Σταθείτε με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Πιέστε τους γλουτούς σας όσο πιο σφιχτά μπορείτε για τέσσερα δευτερόλεπτα.

2. Ξεκινήστε με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Σηκώστε και κρατήστε τεντωμένο το δεξί σας πόδι πίσω σε μια γωνία 45 μοιρών και περίπου 15 εκατοστά από το πάτωμα. Πιέστε τους γλουτούς σας για τέσσερα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε από την αριστερή πλευρά.

Διαβάστε τη συνέχεια: Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

3. Σταθείτε δίπλα σε ένα τοίχο ή μια καρέκλα και στηρίξτε το χέρι σας για να βοηθηθείτε. Σηκώστε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω σε μια γωνία 90 μοιρών, κρατήστε το χαλαρό και κάντε κυκλικές κινήσεις. Κρατήστε την κίνηση για τέσσερα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε από την αριστερή πλευρά.

4. Καθίστε σε μια καρέκλα με τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Κάντε γροθιά τα δύο σας χέρια και τοποθετήστε τα ανάμεσα στα πόδια σας. Κρατήστε αντίσταση με τις γροθιές σας και πιέστε τα πόδια σας προς τα μέσα για τέσσερα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μετακινήστε τα χέρια σας στο εξωτερικό μέρος των μηρών σας. Σπρώξτε τα πόδια σας προς τα έξω, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας σαν αντίσταση. Κρατήστε για τέσσερα δευτερόλεπτα.

5. Με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, σηκώστε το δεξί πόδι σας σε μια γωνία 45 μοιρών. Φέρτε το τεντωμένο μπροστά και πλαγιαστά από το σώμα σας. Κρατήστε το για τέσσερα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε από την αριστερή πλευρά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.