WELL BEING FITNESS

Το μυστικό για να γίνετε πιο ευλύγιστοι


12 Μαΐου 2018

cathy-pham-479991-unsplash.jpg

Ξεκινήστε να κάνετε καθημερινά ασκήσεις stretching και να φθάνετε μέχρι το σημείο που αντέχετε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας. Όταν ξυπνάτε το πρωί, είναι σημαντικό να τεντώνεστε και να ενεργοποιείτε την ευελιξία σας. Κάνετε χαλαρές ασκήσεις και δώστε στο σώμα σας τη σωστή στάση.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες της γυμναστικής

Μην παραλείπετε τις ασκήσεις stretching πριν και μετά την άσκηση. Αν θέλετε να αποφύγετε τραυματισμούς και τους πόνους στο σώμα σας μετά από κάποια δύσκολη άσκηση, φροντίστε πριν και μετά τη γυμναστική σας να έχετε κάνει τις κατάλληλες διάτασεις.  

Κάνετε yoga ή pilates. Είναι δύο είδη γυμναστικής που προσφέρουν στο σώμα την ιδανική ευλυγισία. Έστω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, παρακολουθήστε μαθήματα yoga ή pilates. Εκτός από όλα τα άλλα θα αποκτήσετε και σωστή στάση σώματος.

Επικεντρωθείτε σε μέρη που έχετε πρόβλημα. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ποια μέρη του σώματος του χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Συνήθως οι ώμοι είναι το μέρος που θέλει ιδιαίτερες ασκήσεις stretching.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.