WELL BEING FITNESS

Πήρα μέρος στο Power Training session των adidas Women και ένιωσα πιο δυνατή από ποτέ


Αφροδίτη Σακκά

21 Δεκεμβρίου 2018

_ian9723_ok_custom.jpg

Εντάξει, το παραδέχομαι. Έχω σχεδόν έναν μήνα να περάσω τις πόρτες του γυμναστηρίου, αλλά πριν με κρίνετε να πω πως έχω όλη την καλή διάθεση, απλά οι συνθήκες, φίλες και φίλοι, οι συνθήκες. Άλλωστε, πρόσφατα έκλεισα τα 25 και όπως κάθε κρίση ηλικίας που σέβεται τον εαυτό της εμένα με χτύπησε απ' τα 24 και επένδυσα στην ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος από νωρίς. Ενδεχομένως να είμαι από τους λίγους ανθρώπους που προτιμούν το γυμναστήριο από οποιαδήποτε γυμναστική σε εξωτερικό χώρο - κυρίως γιατί η σχέση μου με τη φύση είναι ανύπαρκτη, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως απολαμβάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με ενέργεια, δύναμη και tension. Ενδορφίνες, άλλωστε!

Κι όσο σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω για να ανεβάσω λίγο τους παλμούς μου και να κάνω κάτι διαφορετικό, μου ήρθε το κατάλληλο email: Η πρόσκληση για το exclusive Power Training session by Hara Gidarakou των adidas Women. "Εδώ είμαστε," σκέφτηκα και έβαλα το αντίστοιχο notification στο calendar του κινητού, γεμάτη ανυπομονησία. Έτσι, την Πέμπτη, έφυγα σχεδόν τρέχοντας (από χαρά, αλλά κυρίως για προθέρμανση) από το γραφείο, έτσι ώστε να φτάσω εγκαίρως στο σπίτι, να αλλάξω, να φάω κάτι για να μου δώσει ενέργεια και να ξεκινήσω για το κατάστημα της INTERSPORT στη Νέα Ερυθραία, όπου θα συναντούσα τη Strength Coach της adidas Χαρά Γιδαράκου για ένα session διαφορετικό απ' τα άλλα.Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκα έξω από την INTERSPORT της Ν. Ερυθραίας και ήμουν... κάτι παραπάνω από έτοιμη! Μπαίνοντας στο χώρο, το σκηνικό ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα: Δυναμικό, φιλικό, γεμάτο ενέργεια, χαμόγελα και κορίτσια που έλαμπαν. Έβγαλα, λοιπόν, τα layers ρούχων με τα οποία είχα καλυφθεί για να αντιμετωπίσω το κρύο, πήρα μία ανάσα και ετοιμάστηκα για intense γυμναστική - επιτέλους!

Δεν ήξερα, βέβαια, πως η κατάσταση περιλάμβανε ακόμα περισσότερο fun απ' όσο νόμιζα. Γιατί, πολύ απλά, δίπλα ακριβώς με περίμενε το καλύτερο beauty corner! Φτιάξαμε, λοιπόν, (όχι εμείς, οι εξαιρετικές hairstylists που βρίσκονταν εκεί!) πλεξούδες στα μαλλιά μας, κάναμε "τατουάζ" και φτιάξαμε τα νύχια μας (είπαμε, όχι εμείς, οι εξαιρετικές nail artists!) - πήραμε το καλύτερο πιθανό boost αυτοπεποίθησης δηλαδή.

Braids!

Strong & powerful!

Η ώρα να ξεκινήσουμε το power training είχε έρθει, η Χαρά Γιδαράκου - και οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της - είχαν πάρει θέση και όλες ήμασταν κάτι παραπάνω από έτοιμες να ξεκινήσουμε. Καθίσματα, push-ups, ενδυνάμωση γλουτών, κοιλιακών, χεριών, ενέργεια, αδρεναλίνη, τι άλλο να σας πω; Δε θα σας πω, θα σας δείξω.

To μπουκάλι νερό ως βαράκι - και για ενυδάτωση!

Όταν όλοι είναι γυρισμένοι από την άλλη πλευρά...

Και λίγο stretching...

Περιττό να σας πω πως δεν έχω νιώσει ξανά το σώμα μου τόσο δυνατό - ξέρετε, αυτή η αίσθηση πως οι μύες καίνε, ενώ νιώθεις χαλάρωση και αδρεναλίνη την ίδια στιγμή! Αφού, λοιπόν, τελειώσαμε με τις ασκήσεις υπό την επίβλεψη της Χαράς -που φρόντισε να μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε μετά από κάθε power άσκηση - κάναμε stretching και μερικές στάσεις της yoga, για να κλείσει το session όπως έπρεπε.

Χαμογελαστές και αναψοκοκκινισμένες, πλησιάσαμε σιγά σιγά το bar που είχε στηθεί στο χώρο για να πιούμε νερό (ενυδάτωση, πάνω απ' όλα!) και να πάρουμε δυνάμεις από τους υγιεινούς χυμούς και τις energy bars. Φωτογραφίες, video, γέλια, συζητήσεις, μερικά boomerangs για το Instagram, μουσική - όποιος κι αν έμπαινε στο χώρο θα ένιωθε αμέσως τη θετική ενέργεια και τα powerful vibes που βρίσκονταν στον αέρα.

Ένα story επιβάλλεται!

Αφού ήπια το χυμό μου με ginger, αποφάσισα να κατευθυνθώ - πού αλλού; - στα ρούχα, βέβαια. Η απόφαση είχε παρθεί: Επιστρέφω στη γυμναστική. Αλλά αν δείχνουμε ωραία, νιώθουμε και ωραία, οπότε λίγο στιλ όσο γυμναζόμαστε δε βλάπτει, έτσι; Τα αθλητικά μπουστάκια και τα κολάν των adidas Women είναι ιδανικά γι' αυτή τη δουλειά - stylish, αγκαλιάζουν το σώμα, δε πιέζουν, "κινούνται" με τις κινήσεις του σώματος και απορροφούν τον ιδρώτα, ενώ προσφέρουν απόλυτη υποστήριξη.

To ύφος μπορεί να μεταφραστεί ως "Χρειάζομαι τα πάντα"

Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα. Όταν σας λέω πως η ενέργεια ήταν υπέροχη, πρέπει να με πιστέψετε. Παρ' όλα αυτά, είχε έρθει η στιγμή να πάρω τα καινούρια μου adidas Women ρούχα, μία ακόμα energy μπάρα (τι; ήταν πολύ ωραίες!) και την ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση που μου έδωσε το power training session το απόγευμα αυτό της Πέμπτης και να ξεκινήσω προς το σπίτι. Πώς να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου; Ένα μίγμα ευτυχίας, ικανοποίησης, δύναμης, ανανέωσης και ηρεμίας. Πέρασα τις πιο όμορφες ώρες με μερικές από τις πιο δυναμικές και υπέροχες γυναίκες, έμαθα τρόπους να γυμνάζομαι σωστά, πήρα ενέργεια και διασκέδασα όσο δεν πάει!

Happy girls!

Ας κλείσω με μία φωτογραφία μου με την υπέροχη Χαρά Γιδαράκου, σε πόζα "διάταση":

Αν θα το έκανα ξανά; Δώστε μου ώρα και μέρος.

Ευχαριστώ πολύ adidas Women και Intersport για τη φιλοξενία!

#releaseyourpassion #adidasWomen #INTERSPORT

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.