WELL BEING FITNESS

Ashley Mccormick: Πώς το CrossFit τη βοήθησε να χάσει 30 κιλά και να νικήσει τον εθισμό της στο αλκόολ


Τζουλιάννα Καρνέζη

9 Ιανουαρίου 2019

milada-vigerova-1057965-unsplash.jpg

Η εκπληκτική μεταμόρφωση από την απώλεια 30 κιλών μπορεί να είναι το μόνο που βλέπετε στις φωτογραφίες της Ashley McCormick, αλλά οι συναισθηματικές αλλαγές που συνέβησαν, είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς η Ashley χτύπησε τον εθισμό της στο αλκοόλ και χρησιμοποίησε το CrossFit και τη διατροφή για να υποβληθεί σε πλήρη μεταμόρφωση.

Στις 18 Νοεμβρίου 2017, η Ashley νοσηλεύτηκε για τέταρτη φορά για αλκοολισμό. «Την ημέρα εκείνη, σχεδόν πέθανα, ήμουν περίπου 90 κιλά, είχα κατάθλιψη και νόμιζα ότι δεν υπήρχε διέξοδος», δήλωσε η Ashley. Ήταν εκείνη η στιγμή που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της.

Διαβάστε εδώ: Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στο γυμναστήριο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Μετά την έξοδο από το νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου 2017, η Ashley πήγε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου ξεκίνησε τη νέα της ζωή και βγήκε από εκεί νηφάλια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πήρε την απόφαση ότι ήθελε να ζήσει μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Έτσι λοιπόν έψαξε στο διαδίκτυο για προγράμματα γυμναστικής και ανακάλυψε το CrossFit. Τότε βρήκε και ένα γυμναστήριο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο αποκατάστασης, το οποίο επισκεπτόταν κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα.

Για όσους δε γνωρίζουν το CrossFit είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής που αποτελείται από ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, της κωπηλατικής και του στίβου, οι οποίες εναλλάσσονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να μη χάνουν το ενδιαφέρον τους. Ο ασκούμενος καλείται να τις εκτελέσει με ένταση, έχοντας απέναντί του ως βασικό αντίπαλο τον χρόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσεται αρμονικά το σώμα, αποκτώντας π.χ. την αντοχή ενός μαραθωνοδρόμου, αλλά και τη δύναμη ενός body builder. Το συγκεκριμένο fitness trend βασίζεται στην ομαδικότητα και τη συντροφικότητα, τις επιδόσεις και τον συναγωνισμό, την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων με πολύ μεγάλο εύρος ασκήσεων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη γενική φυσική κατάσταση.

Διαβάστε εδώ: Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στο γυμναστήριο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Έτσι λοιπόν όσο η Ashley ασχολιόταν με το CrossFit, τόσο πιο πολύ το αγαπούσε, γιατί της έδειχνε ένα νέο τρόπο ζωής. Και σιγά σιγά άρχισε να χάνει κιλά και τότε αποφάσισε να ξεκινήσει και διατροφή. Όταν λοιπόν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής με σκοπό την απώλεια των περιττών κιλών. Και όντως κατάφερε σε συνδυασμό με τη σωματική δραστηριότητα να χάσει μέχρι 30 κιλά.

Τι κέρδισε η Ashley μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια και την προσπάθεια.

Καθ 'όλη τη μεταμόρφωσή της, η Ashley έμαθε ότι όλα αφορούν τη νοοτροπία μας και την αντίληψή μας. Κατάλαβε πως εάν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή, πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε σε θέση να την πετύχουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να απεικονίσουμε το αποτέλεσμα. Στο τέλος η Ashley κατάφερε να γίνει πιο ενεργή, να ξεπεράσει την κατάθλιψη και να παρακολουθεί την ομορφιά της ζωής να ξεδιπλώνεται ακριβώς μπροστά της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.