WELL BEING FITNESS

To 12λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων που κρατά την Helen Mirren fit στα 73 της


The Jennettes

13 Μαρτίου 2019

fitlife.jpg

To να είσαι fit είναι σε κάθε ηλικία είναι δύσκολο challenge αλλά εφικτό και αυτό το αποδεικνύει η αγαπημένη ηθοποιός, Helen Mirren η οποία στα 73 της διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Οι εμφανίσεις που κάνει στο κόκκινο χαλί πάντα είναι θέμα προς συζήτηση αλλά περισσότερο εστιάζουν στο καλλίγραμμο κορμί της.

Η ίδια γνωρίζει καλά ότι η υγιεινή διατροφή είναι ο μισός δρόμος, ο υπόλοιπος δρόμος είναι η σωστή γυμναστική. Μάλιστα, σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» είχε δηλώσει ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο γυμναστικής που τη βοηθάει στο στόχο της.

Η Helen Mirren, στην πραγματικότητα, χρειάζεται μόνο 12 λεπτά για να ολοκληρώσει τη σειρά των κινήσεων και δεν χρειάζεται καν εξοπλισμό. «Είναι η άσκηση που έχω κάνει και σε όλη μου τη ζωή», εξήγησε. «Η συγκεκριμένη προπόνηση δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1950 για να κρατήσει τους νέους αερομεταφορείς σε ένα βασικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος λέγεται ότι ακολουθούν την ίδια ρουτίνα με την γνωστή ηθοποιό.

Η ρουτίνα γυμναστικής, που είναι γνωστή ως οι πέντε βασικές ασκήσεις (5BX), περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες εκτάσεις και άλλες ασκήσεις όπως push ups, τρέξιμο και hopping.

Δείτε το video, το οποίο περιγράφει τους σωστούς τρόπους για να κάνετε κάθε άσκηση:

Δείτε ακόμη:

15 άνθρωποι φωτογραφίζονται με και χωρίς ρούχα - Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.