WELL BEING FITNESS

Πώς θα διαλέξετε τη γυμναστική που σας ταιριάζει


25 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς θα διαλέξετε τη γυμναστική που σας ταιριάζει

Μήπως ακόμα δεν έχετε βρει τη γυμναστική που σας ταιριάζει; Μήπως ξεκινάτε ένα σπορ και μετά το βαριέστε; Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατί ακόμα και εάν αλλάζετε συχνά ασκήσεις, το σώμα σας γυμνάζετε και το μυαλό σας μαθαίνει να ανταποκρίνεται στα νέα ερεθίσματα. 

jenny.gr

Το μόνο αρνητικό σε αυτές τις συχνές αλλαγές είναι ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν δίνετε χρόνο στο σώμα σας να εκπαιδευτεί σε ένα είδος προπόνησης. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να καταλάβετε ποιο είδος γυμναστικής είναι καλύτερο για εσάς, είναι να θέσετε στον εαυτό σας της εξής ερώτηση: «Τι επιθυμώ πραγματικά;» 

Καλλίγραμμο σώμα

Εκτόνωση

Αντοχή

Δύναμη

Επαφή με την φύση

Δράση 

Χάσιμο κιλών

Ευλυγισία

Ηρεμία

Εάν βρείτε την απάντηση τότε θα καταλάβετε και ποια άσκηση ή σπορ σας ταιριάζει. Σκεφτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι που γυμνάζονται δεν στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Άλλοι ενδιαφέρονται να κάψουν λίπος, άλλοι χρειάζονται σύσφιξη ή επίπεδη κοιλιά και λεπτότερους γλουτούς. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που μέσα από την άσκηση χαλαρώνουν, νιώθουν ευεξία και προστατεύουν την υγεία τους. Σε όποια κατηγορία και εάν ανήκετε να θυμάστε πως η γυμναστική είναι για όλους.

Από την Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.