WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς να αγαπήσετε το σώμα σας


19 Αυγούστου 2017

19367630-1437642809625527-421945923690561536-n.jpg

Καταρχάς σταματήσετε να νιώθετε ντροπή και απολαύστε τη ζωή. Αποφασίστε να κάνετε το πρώτο βήμα και να βάλετε το ρούχο που σας αρέσει, βγείτε έξω κοιτάξτε γύρω σας και απλά θα διαπιστώσετε ότι κανένας δεν είναι αψεγάδιαστος.

Πάρτε μια στιγμή κάθε μέρα, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και πείτε «Σήμερα είμαι τέλεια» Βρείτε πέντε πράγματα που αγαπάτε πάνω σας, χαρείτε γι αυτά και μην περιμένετε την έγκριση κανενός. Δεν χρειάζεται να δαπανάτε τον πολύτιμο χρόνο σας, με το να ντρέπεστε για το βάρος σας, βγείτε έξω και χαρείτε τη ζωή.

Διαβάστε εδώ: 5 σημάδια ναρκισσισμού

Αξίζετε να είστε ευτυχισμένες και να αισθάνεστε σίγουρες.  Επαναπροσδιορίστε την έννοια ομορφιά και συμπεριλάβετε μέσα σε αυτήν και τον εαυτό σας. Να είστε ευχαριστημένες με αυτό που βλέπετε και να ξέρετε ότι είστε όμορφες.

Δε χρειάζεται να είσαστε  supermodel για να είσαστε ευτυχισμένες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ευγενικές με τον εαυτό σας και να τον αγαπάτε. Αξίζετε να νιώθετε ευτυχισμένες και να δείχνετε το πώς και σε όλες τις γυναίκες.

 Αντιμετωπίστε το με αγάπη και δώστε του την προσοχή που του αξίζει. Το σώμα σας δεν είναι λάθος, το σώμα σας είναι πανέμορφο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.