WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτή την εικόνα δείχνει τους κρυμμένους σας φόβους


12 Νοεμβρίου 2017

the-first-thing-you-see-on-this-picture-reveals-what-your-unconscious-mind-fears-the-most-2.jpg

Κάμπια. Αν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε ήταν η κάμπια, τότε πιο πιθανό είναι να φοβάστε τα φαντάσματα και τα πνεύματα. Επίσης δεν σας αρέσουν οι ταινίες θρίλερ γιατί μετά δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ.

Πεταλούδα. Εάν είδατε την πεταλούδα αυτό σημαίνει ότι υποσυνείδητα φοβάστε την προδοσία. Ίσως ο συγκεκριμένος φόβος οφείλεται σε προηγούμενες εμπειρίες σας, όπου μπορεί να σας είχε προσδώσει ένας φίλος σας ή ο σύντροφός σας.

Διαβάστε εδώ: Τι να κάνετε εάν ο σύντροφός σας έχει κατάθλιψη

Μαχαίρι. Το μαχαίρι δηλώνει ότι φοβάστε τις ασθένειες. Μπορεί να σκέφτεστε συχνά το θάνατο ή να φοβάστε κάποια σοβαρή ασθένεια.

Μήλο. Αν το πρώτο που είδατε ήταν το μήλο, τότε υποσυνείδητα φοβάστε μη χάσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και να μην θέλετε να το ξαναπεράσετε.

Όλοι άνθρωποι φοβόμαστε κάποια πράγματα, αλλά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε συνέχεια και να τα αφήσουμε να κατακλύσουν τη ζωή μας. Το να ζούμε χωρίς φόβο δεν σημαίνει ότι έχουμε άγνοια κινδύνου, σημαίνει ότι έχουμε μάθει να αξιολογούμε το φόβο και ότι δεν ορίζει αυτός τη ζωή μας. Έτσι στόχος πρέπει να είναι, όχι να μη φοβόμαστε, αλλά να μη μας κρατάει πίσω ο φόβος μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.