6 σημάδια ότι οι φίλοι σας θέλουν το κακό σας

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017
img-2624.jpg

1. Σας ζηλεύει. Η ζήλεια μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Μπορεί να μετατρέψει τη φιλία σε εχθρό σε χρόνο μηδέν. Όταν σας συμβαίνουν θετικά πράγματα στη ζωή σας και οι φίλοι σας έχουν αρχίσει να γίνονται απόμακροι ή απότομοι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και τα πράγματα μπορεί να πάρουν χειρότερη τροπή όταν προσπαθεί να σας χειριστεί ώστε να πάρετε λάθος αποφάσεις.

2. Έχετε συνάψει πρόσφατα μια σχέση και παρατηρείτε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των φίλων σας. Σας φαίνεται ότι δεν εγκρίνουν την επιλογή σας ή σας δίνουν μόνο εσφαλμένες συμβουλές. Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι θέλουν να καταστρέψουν τη σχέση σας και γι αυτό πρέπει να μείνετε μακριά τους.

3. Σας συμβουλεύουν να χωρίσετε. Κάθε φορά που ζητάτε τη γνώμη τους, δράττουν την ευκαιρία για να σας πουν να χωρίσετε. Αν σας φαίνεται περίεργη αυτή η συμπεριφορά, πιθανώς είναι. Μην τους ακούτε και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα διαλέξετε τους σωστούς φίλους

4. Σας προσβάλουν μπροστά στο σύντροφό σας. Όταν είστε όλοι μαζί και οι φίλοι σας προσπαθούν να σας μειώσουν μπροστά στον αγαπημένο σας, ίσως είναι καιρός να τους απομακρύνετε για λίγο. Οι αληθινοί φίλοι δεν μιλάνε ποτέ άσκημα για εσάς, κυρίως μπροστά σε κάποιον που σας αρέσει πραγματικά.

5. Σας συμβουλεύουν να τον απατήσετε. Αυτή είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορεί να δώσει ένας φίλος, κυρίως εάν είστε ευτυχισμένες με τη σχέση σας και θέλετε να προχωρήσετε πιο σοβαρά.

6. Θα βγάλουν τη χειρότερη πλευρά του χαρακτήρα σας . Οι πραγματικοί φίλοι θα πρέπει να σας βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό. Αν όμως προσπαθούν συνέχεια να σας κάνουν να θυμώσετε, τότε είναι καλύτερα να ψάξετε για νέους φίλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα