4 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι δυναμικές γυναίκες

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018
21879164-730684773791809-9050524337907433472-n.jpg

 Πάθος

Το πάθος είναι ένα ισχυρό κίνητρο. Εάν έχετε ενθουσιασμό για τη δουλειά σας τότε είναι πιο εύκολο να πετύχετε. Μπορεί να έχει γίνει κλισέ η φράση «ακολούθησε αυτό που αγαπάς», όμως όταν εργάζεστε στη δουλειά των ονείρων σας, μόνο τότε μπορείτε να πετύχετε.

Συναισθηματική νοημοσύνη

Σύμφωνα με μελέτες στο "The Brain and Emotional Intelligence", δεν είναι ότι οι άνδρες  ή οι γυναίκες έχουν υψηλότερη EQ (συναισθηματική νοημοσύνη), αλλά οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικούς τύπους συναισθηματικής νοημοσύνης. Για παράδειγμα οι γυναίκες έχουν περισσότερη συναισθηματική ενσυναίσθηση. Η ικανότητα να γνωρίζετε πώς αισθάνεται κάποιος είναι σημαντική όταν προσπαθείτε να ελέγχετε αντιδράσεις και να διαχειριστείτε πολύπλοκες καταστάσεις.

Περιέργεια

Ενώ η παροιμία λέει «Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα», από την άλλη μεριά η περιέργεια έχει τον δικό της λόγο ύπαρξης, γιατί μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Αποδοχή φόβου

Το να φοβάστε να παίρνετε ρίσκα σας σταματά από τη λήψη αποφάσεων για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όμως εάν νικήσετε τους φόβους σας τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε. Αντιμετωπίστε κατάματα όλους τους φόβους σας και τολμήστε...