WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η πρώτη μου φορά: Οι editors του jenny.gr μας μιλάνε για την δική τους ξεχωριστή πρώτη φορά


The Jennettes

8 Ιουνίου 2018

a1.jpg

"Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη" λένε πολλοί και ίσως δεν έχουν άδικο. Η πρώτη μας φορά για οποιοδήποτε θέμα έχει αγωνία, ανυπομονησία, άγχος για το αποτέλεσμα. Είναι αυτό το καινούριο που θες να ανακαλύψεις, ενώ για διάφορους λόγους σου μένει πάντα χαραγμένη στο μυαλό. Ποιος δε θυμάται την πρώτη φορά που έκανε μία καλή πράξη, το πρώτο ραντεβού με το σύντροφό του, την πρώτη φορά που έκανε κάτι σπουδαίο για τον εαυτό του, για κάποιον δικό του άνθρωπο ή ακόμα και για κάποιον άγνωστο.

Η πρώτη φορά ξυπνά νέα συναισθήματα, μπορεί να έχει θετικό ή και αρνητικό αποτέλεσμα, δεν έχει σημασία όμως σχεδόν ποτέ, γιατί πάντα μένει αναλλοίωτη στο μυαλό όλων. Είναι σαν ένα ταξίδι που το απολαμβάνεις από την πρώτη στιγμή που ξεκινά, χωρίς να ξέρεις πώς θα τελειώσει. Όπως λένε όμως σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός...

Η ομάδα του jenny.gr με αφορμή την ενέργεια της Avon, #PINKALERT, θέλησε να μοιραστεί με όλους εσάς κάποιες από αυτές τις πρώτες φορές της ζωής τους, που έχουν μείνει αναλλοίωτες στο μυαλό τους. Εξηγούν τους λόγους που είναι τόσο ξεχωριστές, τα συναισθήματα που ένιωσαν πριν αλλά και μετά αφού τις έζησαν με ένα video γεμάτο συναισθήματα, με στιγμές συγκινητικές, αστείες, αλλά και σημαντικές για τη ζωή. Είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστείτε με κάποιες από αυτές, γι αυτό πατήστε απλά το play και απολαύστε την "Πρώτη φορά που..."

Ένα μόνο “κλικ" στο www.pinkalert.gr μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μαμά, την κόρη, τη σύζυγο, τη φίλη, σε όλες τις γυναίκες. Ένα Pink Alert μας θυμίζει τη σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Το Pink Alert είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή και πάνω από όλα έχει εσένα, εμένα, εμάς. #ΠΡΩΤΑΕΣΥ και μετά όλοι οι άλλοι που οφείλουν να στηρίξουν ένα από τα πιο σημαντικά έργα που έχει γίνει ποτέ για τη γυναίκα.

Ο τρόπος είναι τόσο απλός, αφού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα απλό share το Pink Alert του μήνα στα social media των αγαπημένων γυναικών της ζωής σου. Και αυτό το share, η κοινοποίηση μπορεί να κάνει τη διαφορά σε όλες τις γυναίκες!

Η υγεία του στήθους είναι στο χέρι μας. Ο φόβος και η άγνοια δεν έχουν βοηθήσει ποτέ κανέναν. STAY ALERT και βοήθησε τους πάντες να μείνουν ALERT, μέσα από το www.pinkalert.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.