WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μαντέψτε ποιο από τα 4 μωρά είναι κορίτσι και δείτε τι δείχνει για το χαρακτήρα σας


18 Δεκεμβρίου 2018

7777777.jpg

Το να μαντέψουμε το φύλο ενός μωρού κοιτάζοντας το μόνο στο πρόσωπο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο. Μάλιστα ακόμα και η παιδίατροι όταν ερωτηθούν εάν ένα μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι ενώ το κοιτάνε μόνο στο πρόσωπο, δεν πετυχαίνουν πάντα τη σωστή απάντηση.

Μήπως εσείς πιστεύετε πως μπορείτε να μαντέψετε σωστά; Κάντε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ και θα μάθετε μερικά πράγματα για το χαρακτήρα σας που δε γνωρίζετε μέχρι τώρα.

Ποιο μωρό είναι το κορίτσι

Αν επιλέξατε το πρώτο μωρό

Είστε ένα λογικό άτομο που πιστεύει στις αρχές και τείνει να λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες. Πριν πάρετε μια απόφαση πρέπει πρώτα να την αναλύσετε. Επίσης όταν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα κάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό για να βρείτε τη σωστή λύση, προσπαθώντας να μη βλάψετε τα συναισθήματα των άλλων. Προτιμάτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και συχνά βάζετε το δικός σας συμφέρον σε δεύτερη μοίρα. Όμως ίσως είναι καιρός να σταματήσετε να νοιάζεστε τόσο πολύ για τους άλλους και να εστιάσετε στον εαυτό σας και στο τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Διαβάστε εδώ: Γιατί το άγχος φαίνεται να χειροτερεύει το βράδυ

Αν επιλέξατε το δεύτερο μωρό

Είστε πολύ δημιουργικοί και γεμάτοι καινοτόμες ιδέες που πάντα σας βοηθάνε να δημιουργήσετε εκπληκτικά πράγματα. Σας αρέσει να είστε ενεργοί και αποδέχεστε τις νέες προκλήσεις. Δε χάνετε ποτέ την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο. Δε φοβάστε τις αλλαγές, επειδή πιστεύετε ότι όλα γίνονται για το καλύτερο. Ζείτε κάθε μέρα της ζωής σας σα να ήταν η τελευταία. Όμως πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τις απογοητεύσεις, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλουν να είναι μαζί σας από συμφέρον. Σύντομα θα καταλάβετε αν χρειάζεστε κάποιο άτομο στη ζωή σας ή όχι.

Αν επιλέξατε το τρίτο μωρό

Πιθανότατα είστε πολύ κοινωνικοί και θέλετε να βοηθάτε τους φίλους σας κάθε φορά που προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Όμως μερικές φορές ενεργείτε παρορμητικά, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή πιστεύετε πως δεν κινδυνεύετε από τίποτα. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν την επόμενη φορά να σκεφτείτε και τις συνέπειες, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να βλάψουν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Διαβάστε εδώ: Εάν κάνετε αυτά τα 5 πράγματα μεγαλώνετε σωστά παιδιά

Αν επιλέξατε το τέταρτο μωρό

Εάν επιλέξατε τη τελευταίο μωρό σαν κορίτσι, έχετε μεγάλη καρδιά, αλλά και ένα τεράστιο εγωισμό. Πιστεύετε ότι έχετε δίκιο για τα πάντα και θεωρείτε ότι δεν κάνετε ποτέ λάθος. Έχετε ισχυρό χαρακτήρα και προσαρμόζεστε εύκολα στις νέες συνθήκες, γι αυτό συχνά παίζετε τον ηγετικό ρόλο. Το καλό είναι ότι είστε γεμάτοι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, οπότε κάθε φορά ηγείστε μιας ομάδας συνήθως λαμβάνετε σωστές αποφάσεις. Όμως από την άλλη μεριά εάν θέλετε να έχετε καλούς φίλους στη ζωή σας, θα πρέπει να μάθετε να είστε και καλοί ακροατές. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας θέλουν να αισθάνονται πολύτιμοι, γι αυτό είναι σημαντικό να τους ακούτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.