WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ψυχολογικό τεστ: Επιλέξτε μια κάρτα και μάθετε τι συμβουλή έχει για εσάς


10 Μαρτίου 2019

b6agakl3p4_1.jpg

Επιλέξτε παρακάτω την κάρτα που σας ελκύει περισσότερο και μάθετε τι συμβουλή έχει για εσάς.

Η αλεπού

Η κάρτα με την αλεπού συμβολίζει την τόλμη, την εξυπνάδα, τη σύνεση, την υπομονή και την παρατήρηση. Παρακολουθήστε λοιπόν τι συμβαίνει γύρω σας, να είστε υπομονετικοί και να χρησιμοποιείτε στρατηγική πριν ενεργήσετε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Τέλος να είστε πάντα σε αφύπνιση για να μπορέσετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανά κακόβουλα και ψεύτικα άτομα που μπορεί να σας περιβάλλουν.

Διαβάστε εδώ: Τι αποκαλύπτουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για το χαρακτήρα μας

Μπουκέτο λουλουδιών

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τα θετικά πράγματα στη ζωή, όπως η χαρά, η τύχη, η εκπλήρωση ονείρων και η αγάπη. Απολαύστε λοιπόν τη ζωή και τη χαρά που λαμβάνετε από τους γύρω σας.

Ο άνθρωπος

Η συγκεκριμένη κάρτα δείχνει πως ενεργείτε με ρεαλισμό και ορθολογισμό. Θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει και την άφιξη μιας σχέσης ή ότι πρέπει να αναζητήσετε τη δύναμη για να λύσετε τα προβλήματα που σας ενοχλούν. Είναι καιρός να είστε πιο λογικοί και να ενεργείτε στρατηγικά και όχι με την καρδιά.

Πηγή φωτογραφίας: https://emozionifeed.it

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.