WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5+1 σημάδια για να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας λέει ψέματα


8 Μαΐου 2019

andrii-podilnyk-1060021-unsplash.jpg

Ζούμε στην εποχή των επιφανειακών σχέσεων και αυτό έχει κάνει όσους θέλουν να επενδύσουν σε αυθεντικούς ανθρώπους να είναι πολύ επιφυλακτικοί. Αν λοιπόν θέλετε να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας λέει ψέματα δεν χρειάζεται να είστε ντεντέκτιβ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παρατηρείτε τη γλώσσα του σώματος.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Παρακάτω θα δείτε μερικά σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν ένας άντρας ψεύδεται.

Τείνει να αλλάζει συχνά θέση στο κεφάλι του. Αν παρατηρήσετε κάποιον να κουνάει το κεφάλι του όταν του υποβάλλετε μια ερώτηση, τότε μπορεί η απάντηση που θα λάβετε να μην είναι αληθινή. Συνήθως το κεφάλι τραβιέται προς τα πίσω, χαμηλώνει η κλίνει προς τα πλάγια.

Αλλαγή της αναπνοής. Για να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας λέει ψέματα πρέπει να προσέξετε την αναπνοή του. Εάν αρχίσει να αναπνέει βαριά, θα μπορούσε να ψεύδεται. Όταν αλλάζει η αναπνοή, οι ώμοι ανεβαίνουν και ο τόνος της φωνής υφίσταται μικρές ή μεγάλες παραλλαγές. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καρδιακό ρυθμός αλλάζει και κατά συνέπεια αλλάζει και η ροή του αίματος.

Διαβάστε εδώ: 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι

Τείνει να είναι ακίνητος. Όσοι συμμετέχουν σε μια συζήτηση κινούνται ασυνείδητα. Για να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας λέει ψέματα, παρατηρήστε τις κινήσεις του. Ένα σταθερό και άκαμπτο σώμα είναι έτοιμο για άμυνα. Ο άνθρωπος που είναι ειλικρινής δε νιώθει την ανάγκη αν υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Επαναλαμβάνει λέξεις ή φράσεις. Όταν ένας άντρας λέει ψέματα τείνει να επαναλαμβάνει λέξεις ή φράσεις επειδή προσπαθεί να πείσει για κάτι. Είναι ένας τρόπος να επικυρώσει το ψέμα.

Λέει πολλές εξηγήσεις. Όταν κάποιος σας προσφέρει πολλές πληροφορίες και ένα μεγάλο αριθμό λεπτομερειών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη σας λέει την αλήθεια. Οι ψεύτες συχνά μιλάνε πολύ για να γίνουν πιστευτοί.

Αγγίζει το στόμα του. Ένα από τα σημάδια για να καταλάβετε ότι σας λέει ψέματα είναι η αυτόματη κάλυψη ή το άγγιγμα του στόματος.

Μαθαίνοντας να αναγνωρίζετε εάν ο συνάδελφός σας, ο φίλος σας ή ο σύντροφός σας, σας λέει ψέματα θα σταματήσετε να είστε θύμα του και να θα ανακαλύψετε την αλήθεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.