WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η συγκινητική επιστολή ενός πατέρα που υπενθυμίζει σε όλους τους άντρες ότι οι γυναίκες τους είναι υπερήρωες


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2019

Η συγκινητική επιστολή ενός πατέρα που υπενθυμίζει σε όλους τους άντρες ότι οι γυναίκες τους είναι υπερήρωες

Ένας γάμος μπορεί να είναι μια δύσκολη "εργασία" και να χρειάζεται αρκετή δουλειά. Πόσο μάλλον όταν γίνεται κάποιος και γονιός, όπου η πίεση μπορεί να διπλασιάστει.

Οι γονείς συχνά κοιτάζουν πίσω, επιθυμώντας να είχαν κάνει κάποια πράγματα, ίσως, διαφορετικά. Έτσι, ο Ted Gonder, ένας περήφανος πατέρας 3 παιδιών, αποφάσισε να δώσει κάποιες συμβουλές σε νέους γονείς και δη, μπαμπάδες, γράφοντας μια συγκινητική επιστολή στον 24χρονο εαυτό του χωρίς παιδιά. Αυτή η επιστολή αποτελεί υπενθύμιση σε όλους τους συζύγους ότι θα πρέπει να προσπαθούν να κάνουν ό, τι μπορούν, για να γίνουν καλύτεροι σύντροφοι, ενώ θα πρέπει να θυμούνται ότι οι γυναίκες είναι σημαντικό να αισθάνονται την υποστήριξή τους.

"Είμαι 29 τώρα και έχω 3 παιδιά με τη σύζυγό μου Franziska, η οποία τα έφερε και τα μεγαλώνει σαν επαγγελματίας. Αυτό που θα έλεγα στον 24χρονο εαυτό μου, είναι πως θα έπρεπε να προσπαθήσω παραπάνω και να υποστηρίζω τη γυναίκα μου.

Οι γυναίκες σας κουβαλούν επι 9 μήνες το μωρό στην κοιλιά τους. Έτσι, για τους επόμενους μήνες θα πρέπει που και που να το κουβαλάτε κι εσείς. Όχι μόνο βοηθάτε τη γυναίκα σας να αναρρώσει από τον τοκετό, συνδέεστε πιο πολύ με το παιδί σας απ' όσο φαντάζεστε.

Οι γυναίκες θηλάζουν και, ενώ αποτελεί μια πολύ όμορφη και εκπληκτική εμπειρία γι 'αυτήν, δεν παύει να είναι και εξαντλητική. Γι' αυτό, αλλάξτε κι εσείς καμία πάνα όποτε μπορείτε. Θα αποτρέψετε όποιες ανισορροπίες και δυσαρέσκεια στη σχέση.

Δείξτε στη γυναίκα σας την αγάπη σας καθημερινά με μικρές κινήσεις και χειρονομίες. Μην ξεχνάτε να της φέρνετε, για παράδειγμα, τον πρωινό της καφέ. Ακόμη κι αν τον αφήνει να κρυώνει και πέσφτει πάλι για ύπνο, εξαντλημένη.

Υπενθυμίστε στη γυναίκα σας ότι είναι κυριολεκτικά ένας σούπερ - ήρωας. Πείτε της ότι είναι όμορφη και υπενθυμίστε της τις στιγμές που πέτυχε στόχους στο παρελθόν. Θυμηθείτε ότι κυριολεκτικά μετακίνησε όλα τα όργανα της, κέρδιζοντας 20 κιλά, για να σας δώσει ένα παιδί, που θα είναι ένα δώρο για σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Να είστε πάντα εκεί γι' αυτή. Οι ορμόνες τρελένονται, τόσο πριν όσο και μετά τη γέννηση. Δεν θα είναι ο εαυτός της κάθε μέρα και μερικές φορές θα πει πράγματα που δεν θα έλεγε, αν οι ορμόνες της δεν τρελαίνονταν. 

Θυμηθείτε ότι δουλειά σας είναι να είστε ο βράχος της μέσα από όλα αυτά. Η φυσιολογικότητα θα επιστρέψει σύντομα και θα είστε ευγνώμονες που καταφέρατε να κρατηθείτε μαζί."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.