WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει δύο ανθρώπους που αγαπιούνται


15 Νοεμβρίου 2020

Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει δύο ανθρώπους που αγαπιούνται

Η αγάπη δεν δίνει τίποτα παρά μόνο τον εαυτό της, και δεν παίρνει τίποτα παρά μόνο τον εαυτό της. Η αγάπη δεν κατέχει κι ούτε μπορεί να κατέχεται, γιατί η αγάπη αρκείται στην αγάπη, Χαλίλ Γκιμπράν.

Ανεξάρτητα από το τι χωρίζει δύο καρδιές, που αγαπούν η μια την άλλη, αργά ή γρήγορα, η ζωή θα τις ενώνει ξανά, γιατί η αγάπη θα κυριαρχεί πάντα.

Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά δύο άτομα μπορεί να χωρίσουν, ακόμα και όταν αγαπούν ο ένας τον άλλον. Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τη λήξη μιας σχέσης. Ωστόσο, εάν δύο άτομα αγαπιούνται αληθινά, τότε αυτή η αγάπη θα τους ενώνει, παρά τις δυσκολίες. Πιθανότατα έχετε ήδη συναντήσει ζευγάρια που ενώ ήταν μαζί, χώρισαν και μετά τα ξαναβρήκαν. Αυτό συμβαίνει επειδή, παρά τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, η αγάπη τους ενώνει. 

Με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποιούμε ότι η ζωή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας. Η αγάπη έχει τη δύναμη να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Όταν ερωτευόμαστε το σωστό άτομο, χάνουμε τον φόβο να ρισκάρουμε και θέτουμε νέους στόχους. 

Όταν αγαπάμε κάποιον, δεν διστάζουμε να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τον κάνουμε χαρούμενο, γιατί αυτό μας κάνει πιο ευτυχισμένους. Ανεξάρτητα από το τι χωρίζει δύο αγαπημένες καρδιές, αργά ή γρήγορα, η ζωή θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τις ενώσει. Η απόσταση, η έλλειψη χρόνου ή οι διαφορές δεν μπορούν να σβήσουν αυτό το αγνό συναίσθημα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο χωρισμός μπορεί να κάνει δύο ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θέλουν να ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Όσοι αγαπούν πραγματικά είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν, λένε ότι έχουν μετανοήσει και έχουν αλλάξει.

Η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη. Η αγάπη θέλει συνεργασία. Όταν υπάρχει συνεργασία, γίνονται σπουδαία πράγματα. Ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε εσείς, το κάνουν οι άλλοι και ότι δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι, το κάνετε εσείς.

Η αγάπη ξεπερνά κάθε εμπόδιο, αντέχει στον χρόνο και τις μεγαλύτερες διαφορές, γιατί όταν δύο καρδιές πρέπει να είναι μαζί, όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.