WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είστε γεννημένοι τον Ιούλιο; 5 λόγοι που είστε μοναδικοί, σύμφωνα με την επιστήμη


The Jennettes

6 Ιουλίου 2021

Είστε γεννημένοι τον Ιούλιο; 5 λόγοι που είστε μοναδικοί, σύμφωνα με την επιστήμη

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, είναι μοναδικοί με ένα δικό τους, ξεχωριστό τρόπο.

Εάν έχετε μπει σε αυτό το άρθρο, τότε πιθανολογούμε πως είτε είστε εσείς γεννημένοι τον Ιούλιο, είτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα άτομα που έτυχε να έρθουν στη ζωή μέσα στον Ιούλιο, συγκεντρώνουν κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά, μέσα από τα οποία ξεχωρίζουν από το πλήθος. Βλέπουν τη ζωή μέσα από μια δική τους οπτική και ομολογουμένως, έχουν μια άκρως γοητευτική προσωπικότητα.

Ακολουθούν 5 κοινά χαρακτηριστικά των ατόμων που έχουν γεννηθεί Ιούλιο, όπως έχουν προκύψει από διάφορες έρευνες.

1. Είναι από τη φύση τους, αισιόδοξοι

Πάντα βλέπουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής! Αυτό σημαίνει πως είναι σε θέση να ανακαλύπτουν πάντα κάτι θετικό ακόμη κι αν όλα γύρω τους πάνε στραβά. Σύμφωνα με έρευνες, έχει διαπιστωθεί πως όσοι έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο, βλέπουν σχεδόν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο κι έχουν την τάση να είναι "υπερβολικά θετικοί" με αποτέλεσμα να προσελκύουν τα καλά στη ζωή τους.

2. Διαχειρίζονται εύκολα τα συναισθήματά τους

Σύμφωνα με μια έρευνα που είχε διεξαχθεί στην Ιαπωνία, τα άτομα που γεννιούνται τον Ιούλιο, και γενικότερα το καλοκαίρι ή την άνοιξη, είναι ήρεμα από τη φύση τους και μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα τα συναισθήματά τους. Προχωρούν εύκολα στη δράση ακόμη κι εν μέσω μιας σύγκρουσης, κατευνάζοντας τα πνεύματα και εξομαλύνοντας μια αντίξοη κατάσταση.

3. Είναι πολύ δοτικοί

Μπορεί να μη θέλουν να εκφράζονται αλλά όταν το κάνουν, τότε γίνονται πολύ δοτικοί και εκφράζουν χωρίς όρια αυτό που πραγματικά νιώθουν. Γι' αυτό εάν μπείτε στην καρδιά ενός τέτοιου ατόμου, δύσκολα θα βγείτε καθώς επενδύει συναισθηματικά και θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει καλά. Το ίδιο ισχύει και σε φιλικό επίπεδο, αφού οι φίλοι είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους.

4. Είναι πιο ψηλοί

Μελέτη που έγινε πάνω σε μωρά που γεννήθηκαν τον Ιούλιο, δείχνει ότι τα ίδια έχουν την τάση να γίνονται ψηλότερα συγκριτικά με όσα γεννιούνται τους υπόλοιπους μήνες. Αν και κάπως παράδοξο, επιβεβαιώνεται από την επιστήμη και όσοι έχουν γεννηθεί οποιονδήποτε άλλον μήνα πέρα από τον Ιούλιο, μπορούν εύκολα να κατηγορήσουν τον μήνα που ήρθαν στη ζωή, και όχι τους γονείς τους!

5. Έχουν αυξημένη πιθανότητα να είναι αριστερόχειρες

Ναι, τα παλιά χρόνια, εάν ήσουν αριστερόχειρας, τότε μάλλον κουβαλούσες ένα μετατραυματικό σύνδρομο από την αντιμετώπιση του δασκάλου και των γονιών σου απέναντι σε αυτό που σου χάρισε η φύση. Το να είσαι αριστερόχειρας σήμερα όμως, ευτυχώς θεωρείται τύχη και όσοι γεννήθηκαν τον Ιούλιο, έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν τα πάντα με το αριστερό, συνεπώς ξεχωρίζουν εύκολα από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακά όμορφες φωτογραφίες γέννησης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.