WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τι πραγματικά αισθάνεστε


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2021

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τι πραγματικά αισθάνεστε

Μερικές φορές, βρισκόμαστε σε καταστάσεις που δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε – ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε. Μπαίνουμε σε mode επιβίωσης, αγνοούμε τα συναισθήματά μας και απλώς προσπαθούμε να λύσουμε ένα – ένα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Αν ταυτίζεστε με το παραπάνω, το τεστ που ακολουθεί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως λοιπόν σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε την πραγματική σας προτεραιότητα, σε συναισθηματικό επίπεδο.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα.

jenny.gr

Αν είδατε ένα βάζο, πρέπει να βγείτε από το comfort zone σας άμεσα. Μόνο έτσι θα πετύχετε τους στόχους σας. Όσο καλά κι αν το κρύβετε, νιώθετε ανεπαρκείς απέναντι στα όνειρά σας – αυτό δεν ισχύει. Ήρθε η ώρα να αισθανθείτε την αυτοπεποίθηση που βγάζετε προς τα έξω, κι αυτό θα γίνει όταν αποφασίσετε να πάρετε πρωτοβουλίες.

Αν είδατε δύο ανθρώπους, άνδρες ή γυναίκες, είστε ελεύθερο πνεύμα και έτοιμοι να αφήσετε για πάντα τις καταστάσεις που βιώνετε. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από την πίεση που αισθάνεστε τώρα. Γιατί εκεί οφείλεται – σε άτομα ή ζητήματα που επιλέξατε να σας απασχολούν και πιστεύετε ότι δε θα μπορέσετε να τα καταφέρετε μακριά τους. Όμως, μακριά τους θα βρείτε τη γαλήνη που σας λείπει.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.