WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει γιατί νιώθετε συχνά μοναξιά μες στη σχέση σας


JTeam

9 Απριλίου 2022

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει γιατί νιώθετε συχνά μοναξιά μες στη σχέση σας
Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτει γιατί αισθάνεστε μοναξιά.

Τα ψυχολογικά τεστ, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και οι εικόνες που παρατηρούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, μαρτυρούν πολλά για την προσωπικότητά μας αλλά και για το πώς είμαστε στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που είναι στη ζωή μας.

Το συγκεκριμένο τεστ σχετίζεται με το γιατί πολλές φορές νιώθουμε μοναξιά και αποκαλύπτει πολλά περισσότερα γύρω από τον τρόπο που κινούμαστε συναισθηματικά.

Εσείς τι βλέπετε πρώτο στην παρακάτω εικόνα;

Jenny.Gr

Αν είδατε:

1. Το φεγγάρι

Αν είδατε πρώτα το φεγγάρι, τότε νιώθετε πολλές φορές μοναξιά επειδή από την αρχή της σχέσης αναζητάτε στοιχεία που δύσκολα σας δίνει ο σύντροφός σας. Θέλετε να δημιουργηθεί αμέσως οικειότητα και ο σύντροφός σας να σας καταλάβει στον απόλυτο βαθμό. Απογοητεύεστε όταν βλέπετε ότι αυτού του είδους η σχέση δεν χτίζεται εύκολα με αποτέλεσμα να νιώθετε μόνοι σας μέσα σε όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει.

2. Τη φάλαινα

Αν είδατε πρώτα τη φάλαινα, νιώθετε μοναξιά επειδή πάντα ψάχνετε το τέλειο. Εξιδανικεύετε τα πάντα και απογοητεύεστε εύκολα όταν τα πράγματα δεν έχουν την έκβαση που θέλετε. Έχετε υψηλές προσδοκίες και ό,τι δεν γίνεται όπως έχετε σκεφτεί, σας αποθαρρύνει με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεστε στη σχέση, νιώθοντας κενά που όλο και μεγαλώνουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

3. Τον surfer

Ο surfer συμβολίζει το ελεύθερο πνεύμα. Δεν σας αρέσει να περιορίζεστε μέσα σε μια σχέση, έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και φοβάστε πολύ τη δέσμευση. Όταν αποφασίσετε να είστε με κάποιον, η σχέση αρχίζει να σας πνίγει με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεστε μέσα σε πολλά αρνητικά συναισθήματα. Γρήγορα αποκτάτε φόβο για το μέλλον και σας κυριεύει η μοναξιά από την αδυναμία ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.