WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει τα πιο ναρκισσιστικά σας χαρακτηριστικά


JTeam

17 Μαΐου 2022

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει τα πιο ναρκισσιστικά σας χαρακτηριστικά
Λατρεύουμε τις εικόνες-οπτικές ψευδαισθήσεις γιατί είναι διασκεδαστικές και εξασκούν το μυαλό μας. Ταυτόχρονα τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα μας που ίσως δεν είχαμε σκεφτεί και μας προβληματίζουν.

Τα ψυχολογικά τεστ δείχνουν πολλά για τον εαυτό μας, για τον τρόπο που χειριζόμαστε τους άλλους, τις σχέσεις μας ακόμη και για συμπεριφορές που έχουμε αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Αποκαλύπτουν βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και μας βοηθούν να εξηγήσουμε διάφορα πράγματα.

H παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει μια πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό.

Εσείς τι βλέπετε πρώτο παρακάτω;

Jenny.Gr

1. Τη γυναίκα

Αν πρώτα είδατε μια γυναίκα, το πιο ναρκισσιστικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας είναι ότι δίνετε μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν είστε εντελώς ματαιόδοξοι, ούτε κρίνετε πάντα τους άλλους από το πώς δείχνουν αλλά συνήθως υιοθετείτε αυτή τη συμπεριφορά όταν νιώθετε ανασφάλεια.

2. Το ποτάμι

Αν είδατε πρώτα το ποτάμι, τότε το ναρκισσιστικό χαρακτηριστικό σας είναι πολύ συγκεκριμένο αφού σχεδόν πάντα κάνετε focus στην κοινωνική κατάσταση των άλλων. Σας νοιάζει πολύ ποιον τίτλο κατέχουν και τους κρίνετε από τα προσόντα τους. Αν η δουλειά τους δεν ανταποκρίνεται στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, τότε δύσκολα τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία.

3. Τη γέφυρα

Αν είδατε πρώτα τη γέφυρα, αυτό σημαίνει ότι έχετε έλλειψη ενσυναίσθησης. Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα αλλά δεν μπαίνετε εύκολα στη θέση των άλλων. Μένετε έξω από καταστάσεις και γεγονότα που δεν σας αφορούν αν και δεν το κατορθώνετε πάντα στην πράξη.

4. Τη βάρκα

Αν είδατε πρώτα τη βάρκα, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό επάνω σας που παραπέμπει σε ναρκισσισμό είναι η μεγάλη σημασία που δίνετε στον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά κάποιες φορές σας κάνει να φαίνεστε εγωιστές και αλαζόνες στους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.