WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα κρύβετε στον έρωτα, αποκαλύπτονται σε αυτή την εικόνα


JTeam

1 Ιουνίου 2022

Όλα όσα κρύβετε στον έρωτα, αποκαλύπτονται σε αυτή την εικόνα
Τι βλέπετε πρώτο στην παρακάτω εικόνα;

Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το αν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται εμπόδιο στην αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους και κυρίως με τις σχέσεις μας. Κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την εσωστρέφεια μας ή συγκρατούμαστε όταν γινόμαστε πολύ κοινωνικοί γιατί την πατάμε εύκολα.

Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά και κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια να ταιριάξουμε σχεδόν με τους πάντες γύρω μας, ή μήπως όχι; Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς διαμορφώνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, τότε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως λοιπόν σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε στοιχεία από το υποσυνείδητο σας που μένουν καλά κρυμμένα.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα.

Jenny.Gr

Αν είδατε πρώτα:

1. Ένα νεαρό αγόρι

Αν είδατε πρώτα ένα αγόρι, αυτό σημαίνει ότι ενθουσιάζεστε εύκολα στον έρωτα αλλά αυτό που κρύβετε από το πρόσωπο, με το οποίο είστε μαζί, στηρίζεται στον φόβο να δείξετε ότι συμπεριφέρεστε όπως ένας ενήλικας. Φοβάστε ότι θα τα δώσετε όλα στον σύντροφό σας με την ώριμη συμπεριφορά σας γι' αυτό συχνά θέλετε να κάνετε πράγματα που διαψεύδουν το γεγονός ότι έχετε μεγαλώσει για να μην πληγωθείτε.

2. Το πρόσωπο ενός άνδρα

Αν είδατε το πρόσωπο ενός άνδρα, προσπαθείτε να βλέπετε με αισιοδοξία ακόμη και τα πιο δύσκολα στη σχέση σας αλλά κρύβετε ένα πράγμα και αυτό δεν είναι άλλο από τα συναισθήματά σας. Φοβάστε να αφεθείτε ολοκληρωτικά για να μην έρθετε αντιμέτωποι με την προδοσία.

3. Έναν πίνακα ζωγραφικής

Αν είδατε πρώτα έναν πίνακα ζωγραφικής, σας αρέσει να κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Αυτό που κρύβετε από τη σχέση σας είναι η έντονη ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο. Θέλετε να αφιερώνετε ώρα για εσάς αλλά φοβάστε ότι θα το πάρει στραβά ο σύντροφός σας με αποτέλεσμα να το κρατάτε μέσα σας.

4. Δύο καλύβες

Αν είδατε πρώτα δύο καλύβες, αυτό σημαίνει ότι πολλοί σας θεωρούν υπερευαίσθητους. Αυτό που κρύβετε από τη σχέση σας είναι η τάση για έντονη διαμάχη μαζί του ακόμη και για τα πιο απλά. Προσπαθείτε να συγκρατήσετε τον θυμό και τις εκρήξεις οργής αλλά δεν το καταφέρνετε πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.