WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η εικόνα που σας αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεστε στην ερωτική σας ζωή


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Η εικόνα που σας αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεστε στην ερωτική σας ζωή
Εσείς, τι είδατε πρώτο;

Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το εάν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται ως εμπόδιο στην αλλεπίδρασή μας με τα άτομα του κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την εσωστρέφεια μας ή συγκρατούμαστε όταν γινόμαστε πολύ κοινωνικοί γιατί την πατάμε εύκολα με τους άλλους. Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά που δεν είναι έμφυτα επάνω μας και κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια να ταιριάξουμε σχεδόν με τους πάντες γύρω μας, ή μήπως όχι;

Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς διαμορφώνετε τη σχέση σας με τους άλλους, τότε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως λοιπόν σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε στοιχεία από το υποσυνείδητο σας που μένουν καλά κρυμμένα.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα. Το συγκεκριμένο τεστ αποκαλύπτει το πώς συμπεριφέρεστε στις σχέσεις σας και στην ερωτική σας ζωή.

Jenny.Gr

Αν πρώτα είδατε:

1. Δύο δέντρα

Αν είδατε δύο δέντρα, απολαμβάνετε τη συντροφικότητα και σας αρέσει να λύνετε όσα προβλήματα ανακύπτουν με το άλλο σας μισό. Ωστόσο, δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση όσο κι αν όλα μοιάζουν φαινομενικά ρόδινα.

2. Ένα ζευγάρι που χορεύει

Αν πρώτα παρατηρήσατε έναν άνδρα και μια γυναίκα να χορεύουν, τότε η σχέση με τον σύντροφό σας είναι ισότιμη παρά τις όποιες διαφορές. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας και από τους άλλους οπότε η συμβίωση είναι για σας εύκολη υπόθεση.

3. Το πρόσωπο ενός άνδρα με μουστάκι

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο ενός άνδρα με μουστάκι, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κλείσει εντελώς κάποια τραυματικά κεφάλαια του παρελθόντος και αφήνετε προηγούμενες εμπειρίες να επηρεάζουν το παρόν σας. Έχετε αναπτύξει τη θεωρία πως είναι καλύτερο να ζείτε μόνοι σας, ωστόσο αυτή η πεποίθηση είναι προσωρινή, όπως άλλωστε και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.