WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η μεγαλύτερη αδυναμία σας ως σύντροφος αποκαλύπτεται σε αυτήν την εικόνα


JTeam

31 Μαΐου 2022

Η μεγαλύτερη αδυναμία σας ως σύντροφος αποκαλύπτεται σε αυτήν την εικόνα
Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα

Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το αν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται εμπόδιο στην αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους και κυρίως με τις σχέσεις μας. Κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την εσωστρέφεια μας ή συγκρατούμαστε όταν γινόμαστε πολύ κοινωνικοί γιατί την πατάμε εύκολα.

Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά και κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια να ταιριάξουμε σχεδόν με τους πάντες γύρω μας, ή μήπως όχι; Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς διαμορφώνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, τότε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως λοιπόν σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε στοιχεία από το υποσυνείδητο σας που μένουν καλά κρυμμένα.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα.

Jenny.Gr

Αν πρώτα είδατε:

1. Ένα γαλήνιο πρόσωπο

Αν πρώτα παρατηρήσατε ένα γαλήνιο πρόσωπο, αυτό δείχνει ότι σας αρέσει να ελέγχετε τη σχέση σας. Είστε πολύ έξυπνο άτομο που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, αναλύετε σχεδόν κάθε κατάσταση και σχεδιάζετε το μέλλον με κάθε λεπτομέρεια. Θέλετε γαλήνη στη ζωή σας και προσπαθείτε να απομακρύνετε από τη ζωή σας ό,τι αγχώνει εσάς και τον σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο σας συναισθηματικά σας και αυτό δίνει περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας.

2. Μια μητέρα με το παιδί της

Αν είδατε πρώτα μια μητέρα με το παιδί της, αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να δείχνετε πολλή φροντίδα στο πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί αλλά κάποιες φορές αυτό ξεπερνάει τα φυσιολογικά όρια και καταλήγει να γίνεται υπερπροστασία. Γι' αυτό καλό είναι να θέτετε από την αρχή το μέτρο στον εαυτό σας για να μην κάνετε τον άλλον να νιώθει ασφυκτικά.

3. Το πρόσωπο ενός άνδρα

Αν πρώτα είδατε το πρόσωπο ενός άνδρα, αυτό αποκαλύπτει ότι υποσυνείδητα στερείτε την ελευθερία του συντρόφου σας και κάνετε τα πάντα για να τον έχετε κοντά σας κάθε στιγμή με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από του φίλους και τα πρόσωπα που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή του.

4. Μια φιγούρα να κόβει φρούτα από το δέντρο

Αν είδατε πρώτα μια φιγούρα να κόβει φρούτα από το δέντρο, αυτό σημαίνει ότι δεν συμβιβάζεστε εύκολα και δεν θα ανεχτείτε στο πλευρό σας κανέναν σύντροφο που θέλει να κυριαρχήσει πάνω σας και να σας στερήσει την ανεξαρτησία σας. Είστε πολύ πιστό και αφοσιωμένο άτομο στις σχέσεις σας αλλά απαιτείτε το άτομο που είναι δίπλα σας, να σέβεται τα θέλω και τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.