WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα, αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο στη σχέση σας


JTeam

9 Ιουνίου 2022

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα, αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο στη σχέση σας
Τι παρατηρήσατε πρώτο;

Τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό σας και για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να κοιτάξετε την εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα και να σκεφτείτε ποια φιγούρα είδατε πρώτη. Σύμφωνα με την απάντησή σας στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θα αλλάξει.

Τι παρατηρήσατε πρώτο; Αυτό θα πει πολλά για τους φόβους που κυριαρχούν στο μυαλό σας και επηρεάζουν τις σχέσεις σας.

Jenny.Gr

Αν πρώτα είδατε:

1. Ένα μικρό κορίτσι

Αν πρώτα είδατε ένα μικρό κορίτσι να κάθεται κάτω από ένα δέντρο, τότε οι φόβοι σας προέρχονται από συσσωρευμένα συναισθήματα της παιδικής σας ηλικίας. Ο μεγαλύτερος σας φόβος είναι η ανάληψη ευθυνών και η λήψη σημαντικών αποφάσεων στη σχέση σας.

2. Μια πεταλούδα

Αν πρώτα είδατε μια πεταλούδα, τότε αυτό που φοβάστε περισσότερο, είναι μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες της ζωής σας όσο βρίσκεστε σε μια σχέση. Παρόλο που η πεταλούδα έχει θετικό συμβολισμό, εδώ υποδηλώνει ότι φοβάστε τη δέσμευση που μπορεί να σας κρατήσει μακριά από σχέδια και όνειρα.

3. Μια φράουλα

Αν πρώτα είδατε μια φράουλα, ο μεγαλύτερος σας φόβος μέσα σε μια σχέση είναι ότι θα πληγωθείτε από τον σύντροφό σας. Είστε εκεί για να του τα δώσετε όλα αλλά φοβάστε πως δεν θα υπάρξει ανταπόδοση με αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην τον αφήνετε να δείξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη που θα διασφαλίσει την επιτυχία της σχέσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.