WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μπορείς να λύσεις τον γρίφο σε λιγότερο από 2'; Αν ναι, τότε ανήκεις στο 1% του πληθυσμού


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Μπορείς να λύσεις τον γρίφο σε λιγότερο από 2'; Αν ναι, τότε ανήκεις στο 1% του πληθυσμού
Η εικόνα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο, σε προκαλεί να βρεις 25 ζώα σε λιγότερο από 2'

Τα κουίζ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση, η οποία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να λυθεί μόνο από το 1% των ανθρώπων.

Η εικόνα- γρίφος που ακολουθεί, είναι εμπνευσμένη από τον καλλιτέχνη του 16ου αιώνα, Giuseppe Arcimboldo, και φιλοξενεί 25 ζώα. Μπορείς να τα βρεις σε λιγότερο από 2';

Jenny.Gr

Παρόλο που η εικόνα κυκλοφορεί σχεδόν μια δεκαετία στο internet, έγινε πρόσφατα viral στο Tik Tok με πολλούς χρήστες να ισχυρίζονται, πως όσοι μπορούν να βρουν την απάντηση, ανήκουν στο 1% του πληθυσμού.

Ο ελέφαντας που βρίσκεται στην κορυφή της εικόνας, αναγνωρίζεται αρκετά εύκολα, όπως και ένα καγκουρό μαζί με μια αρκούδα στο τέλος. Εύκολα αναγνωρίσιμα είναι επίσης και η τίγρης, η χελώνα, το άλογο κι ο λαγός που βρίσκονται στη μέση αλλά από εκεί και πέρα η εικόνα αρχίζεται να γίνεται λίγο tricky.

Αρκετοί χρήστες μπόρεσαν να βρουν εύκολα και τα 25 ζώα που κρύβονται στην εικόνα αλλά ελάχιστοι πρόλαβαν να τα εντοπίσουν σε λιγότερο από 2'. Αν τα κατάφερες, συγχαρητήρια καθώς ανήκεις στο 1% του πληθυσμού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.