WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ο τρόπος που κρατάς το στυλό σου, αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο τρόπος που κρατάς το στυλό σου, αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου
pexels
Μήπως το κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρα σου;

Τα ψυχολογικά τεστ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και ενισχύουν τις σχέσεις μας με τους άλλους. Το σημερινό έρχεται να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σου και θέτει μερικές σημαντικές ερωτήσεις: Πώς κρατάς το στυλό σου; Γιατί διαφέρει ο τρόπος που το κρατάμε από τους υπόλοιπους; Τι σημαίνει όταν το τοποθετείς ανάμεσα στον δείκτη και στο μεσαίο σου δάχτυλο; Μήπως το κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρα ή το τοποθετείς ανάμεσα στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο; Μήπως το κρατάς με τον αντίχειρα και καλύπτεις όλα τα υπόλοιπα δάχτυλα;

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μάθεις τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου, είναι να πάρεις αυτή τη στιγμή στα χέρια σου ένα στυλό ή ένα μολύβι και να γράψεις κάτι. Παρατήρησε τον ακριβή τρόπο που το κρατάς.

Jenny.Gr

1. Holding Style: Ανάμεσα στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο

Jenny.Gr

Αν κρατάς το στυλό με τον συγκεκριμένο τρόπο, τότε οι ειδικοί καταλήγουν πως έχεις μια διπλή προσωπικότητα. Από τη μία, ασκείς έντονη κριτική στους ανθρώπους και από την άλλη γίνεσαι εξαιρετικά ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί τους. Χαίρεσαι με το παραμικρό αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε ενοχλήσουν τα πάντα. Συχνά σε πιάνει η τελειομανία σου και δεν θες να κάνεις ποτέ λάθη ενώ σου αρέσει πάντα να αναλύεις και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

2. Holding Style: Ανάμεσα στον δείκτη και τον μέσο

Jenny.Gr

Aν το κρατάς με τον συγκεκριμένο τρόπο, σου αρέσει να ζεις τη ζωή στο έπακρο. Απολαμβάνεις ακόμη και τα πιο απλά της ζωής και συγχωρείς και ξεχνάς εύκολα. Υποστηρίζεις ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλώνεσαι και να εστιάζεις στα αρνητικά οπότε γίνεσαι εύκολα πηγή έμπνευσης και θαυμασμού. Δεν παίρνεις τίποτα κατάκαρδα και προσπαθείς να απλοποιείς τα πάντα.

3. Holding Style: Με τον αντίχειρα, καλύπτοντας τα υπόλοιπα δάχτυλα

Jenny.Gr

Αν κρατάς με τον συγκεκριμένο τρόπο το στυλό σου, έχεις πολλές φιλοδοξίες και δεν βάζεις κανένα όριο στα όνειρά σου. Υπερναλύεις συχνά καταστάσεις και αγχώνεσαι με όλα ενώ πληγώνεσαι το ίδιο εύκολα. Είσαι αξιόπιστος και εκείνο το άτομο που θα είναι πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους του.

4. Holding Style: Ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα

Jenny.Gr

Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί καταλήγουν πως είσαι αρκετά μυστηριώδες άτομο, σου αρέσει η διαδικασία της μάθησης και σου αρέσει να αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Είσαι εξωστρεφής και παρατηρείς τα πάντα. Είσαι η ψυχή της παρέας και σου αρέσει να εξερευνάς νέα μέρη. Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις τα πραγματικά σου συναισθήματα γιατί φοβάσαι μην πληγωθείς αλλά αυτό σε οδηγεί σε μια συσσωρευμένη καταπίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.