WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι σχήμα έχουν τα δάχτυλά σου; Δες τι αποκαλύπτει για σένα


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2022

Τι σχήμα έχουν τα δάχτυλά σου; Δες τι αποκαλύπτει για σένα
pexels
Τι σχήμα έχουν τα δάχτυλά σου; Είναι ίσια, λίγο μυτερά ή μήπως έχουν κάποια παραμόρφωση σαν του βασιλιά Καρόλου;

Το θέμα των ημερών, εκτός από τον θάνατο της Ελισάβετ, είναι τα χέρια του νέου βασιλιά και δεν μας προκαλεί έκπληξη που πολλοί τα παρομοιάζουν με «λουκάνικα». Αλήθεια, ήξερες ότι τα δάχτυλα των χεριών (εκτός από την υγεία), μπορούν να πουν πολλά και για την προσωπικότητά μας;

Τα τεστ προσωπικότητας αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό μας και τις ανεξερεύνητες πτυχές του και το συγκεκριμένο τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις καλύτερα εσένα ώστε να καλλιεργήσεις καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους, τους φίλους, την οικογένειά σου. Ώρα λοιπόν να μάθεις τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων σου:

Αν έχεις:

Ίσια δάχτυλα

Αν έχεις ίσια δάχτυλα, αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ ειλικρινής και δεν λες ποτέ ψέματα, ούτε θες να σου λένε οι άλλοι. Είσαι αξιόπιστο και πολύ συναισθηματικό άτομο με υψηλή ενσυναίσθηση και καταλαβαίνεις πάντα τις ανάγκες των άλλων. Είσαι ανοιχτό βιβλίο και ένα από τα πιο δυνατά σου χαρτιά, είναι ότι δεν αφήνεις τίποτα ανολοκλήρωτο. Είσαι επίσης ένα από τα πιο καλοσυνάτα άτομα και θες να είσαι πάντα εκεί για τα πρόσωπα που νοιάζεσαι και αγαπάς.

Μυτερά δάχτυλα

Αν τα δάχτυλά σου είναι λίγο μυτερά, τότε είσαι ιδεαλιστής και σου αρέσει να ονειρεύεσαι. Έχεις πολλή φαντασία και πιστεύεις στον έρωτα και στο παραμύθι. Είσαι πιστός και αφοσιωμένος φίλος αλλά και σύντροφος και σου αρέσει να ζεις τη ζωή στο έπακρο. Έχεις πάθος για τη ζωή και κάνεις τα πάντα για να πετυχαίνεις κάθε στόχο που βάζεις. Δουλεύεις σκληρά και έχεις ηγετικές ικανότητες αλλά παράλληλα έχεις κρυμμένη, μια πολύ ευαίσθητη πλευρά που δεν θες να ανακαλύπτουν οι άλλοι.

Παραμορφωμένα δάχτυλα

Αν τα δάχτυλά σου έχουν υποστεί κάποια παραμόρφωση (βλ. βασιλιά Κάρολο), είσαι ένα ανοιχτόμυαλο άτομο και χαρακτηρίζεσαι από γενναιοδωρία. Είσαι ήρεμο άτομο και σπάνια χάνεις τον έλεγχο. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χιούμορ και αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Δεν ανέχεσαι να σε προσβάλλουν και παρόλο που είσαι ευγενικός με όλους, έχεις μόνο λίγα άτομα κοντά σου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα πάνω σου είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να προσποιηθείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.