WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα αποκαλύπτει το σχήμα του προσώπου σου για εσένα


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Όλα όσα αποκαλύπτει το σχήμα του προσώπου σου για εσένα
pexels
Aν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, τότε είσαι ευγενικό, γενναιόδωρο και πολύ βοηθητικό άτομο

Το πρόσωπό μας φανερώνει πολλά και ο Alan Stevens, που είναι γνωστός για την ικανότητά του να «διαβάζει» τους ανθρώπους, με γνώμονα τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου, καταλήγει στο ότι έχουμε χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά μας από τη φύση μας αλλά και αυτά που εξελίσσουμε, μεγαλώνοντας.

Jenny.Gr
pexels

Οι ειδικοί, και συγκεκριμένα η Jean Haner, τονίζει μάλιστα πως το σχήμα του προσώπου μας, μπορεί να φανερώσει πολλά για τον χαρακτήρα μας και για τον τρόπο που προσεγγίζουμε τη ζωή. Εσύ, τι σχήμα προσώπου έχεις;

1. Στρογγυλό πρόσωπο

Jenny.Gr

Aν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, τότε είσαι ευγενικό, γενναιόδωρο και πολύ βοηθητικό άτομο. Βάζεις την ευτυχία των άλλων πάνω από τη δική σου και πολλές φορές παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες για να ικανοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη. Διακρίνεσαι για την αξιοπιστία σου αλλά καλό είναι να μην ξεχνάς να βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

Μάλιστα, όσοι έχουν στρογγυλό πρόσωπο, δείχνουν μικρότεροι από την ηλικία τους.

2. Τετράγωνο πρόσωπο

Jenny.Gr

Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, διακρίνεσαι για την ενέργειά σου και κι έχεις πολύ αναλυτικό τρόπο σκέψης. Είσαι ήρεμη δύναμη και μπορείς να λειτουργείς ακόμη και υπό συνθήκες υπερβολικής πίεσης. Σου αρέσει να καταπιάνεσαι με μεγάλα projects και ιδέες κι έχεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες. Είσαι ενθουσιώδης και σου αρέσει να επιμένεις μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις κι όλοι σε συμβουλεύονται και σε θεωρούν πηγή έμπνευσης.

3. Οβάλ πρόσωπο

Jenny.Gr

Αν το πρόσωπό σου έχει οβάλ σχήμα, σου αρέσει τα πάντα να έχουν ισορροπία. Δεν σου αρέσουν οι κανόνες και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα την κρίση των άλλων παρά μόνο τη δική σου. Ξέρεις πότε και τι πρέπει να πεις ενώ λειτουργείς πάντα μεθοδικά και είσαι αρκετά φιλόδοξο άτομο.

4. Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Jenny.Gr

Αν το πρόσωπό σου είναι σε σχήμα καρδιάς, είσαι δημιουργική φύση και λειτουργείς με το ένστικτο. Έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη αλλά παράλληλα έχεις αρκετό πείσμα που σε φέρνει πολλές φορές σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Θα κάνεις τα πάντα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και αν υπάρχει κάτι που απεχθάνεσαι, αυτό είναι σίγουρα η βαρεμάρα. Επίσης, διακρίνεσαι για την υψηλή συναισθηματική σου νοημοσύνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.